Κρήτη

Κρήτη: Τη φιλοξενούσε αλλά ήθελε... "περισσότερα"

βιασμός

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγείται ένας 47χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από μία 52χρονη ομοεθνή του. Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε στο Α.Τ. Μοιρών η γυναίκα, ο 47χρονος ήθελε να την υποχρεώσει σε ασελγείς πράξεις χωρίς η ίδια να το επιθυμεί. Η 52χρονη φιλοξενείτο εδώ και καιρό στο σπίτι του άνδρα σε χωριό του Δήμου Γόρτυνας, και ο 47χρονος συνελήφθη για ασελγείς πράξεις και απειλή.

Κρήτη

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο Ηλίας Μόσιαλος

Ηλίας Μόσιαλος

Μετά από πρόταση του Πρύτανη και του Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης ενέκρινε ομόφωνα την αναγόρευση του Ηλία Μόσιαλου, καθηγητή Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics (LSE), ως Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρύτανης Γιώργος Κοντάκης, δήλωσε ότι στο πρόσωπο του Ηλία Μόσιαλου το Πανεπιστήμιο Κρήτης τιμά τον επιστήμονα, αλλά και την συνεισφορά του στην επιστήμη και την χώρα.

Η τελετή αναγόρευσης του κ. Μόσιαλου ως επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης, σύμφωνα με τον Πρύτανη του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Ο Captain Covid τηλεκπαιδεύεται!

Κορωνοϊός: Βίντεο για τον εμβολιασμό από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Τα πρώτα αποτελέσματα της οροεπιδημιολογικής μελέτης