Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Κρήτη - θανατηφόρο τροχαίο: Το Σάββατο το τελευταίο αντίο στην 60χρονη Αναστασία
κερί
 clock 18:41 | 06/02/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Θλίψη επικρατεί στην κοινωνία των Χανίων μετά την απώλεια της 60χρονης Αναστασίας Κουτουλάκη - Νταγκουνάκη που έχασε μοιραία τη ζωή της όταν ενεπλάκη σε τροχαίο χθες (05.02) το μεσημέρι επί του ΒΟΑΚ στον κόμβο του Πλατανιά.

Πως συνέβη η σύγκρουση 

Το όχημα της κινούταν από τα Χανιά προς Ηράκλειο, ενώ τα άλλα δύο οχήματα κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Οι αρμόδιου συνεχίζουν τις έρευνες για το πως το όχημα της 60χρονης πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, υπερπηδώντας τα προστατευτικά κολωνάκια που βρίσκονται στη μέση του οδοστρώματος και συγκρούστηκε μετωπικά με τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο το μεσημέρι του Σαββάτου, 7 Φεβρουαρίου, στον Ταυρωνίτη του Δήμου Πλατανιά στον Ιερό Ναό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 3:00 ενώ η σορόςτης  θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 2:00 μ.μ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Εφιαλτική κατάσταση με το νερό - Λήψη μέτρων ζητά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Ηράκλειο - ελαιοκομικό μητρώο: "Ούτε σε 20 χρόνια δεν θα το έχουν ολοκληρώσει οι παραγωγοί"

 

 

 

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis