Μάχη για τη ζωή του δίνει στα Χανιά ο 33χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Παρηγοριά Νέας Κυδωνίας.
Ο 33χρονος, οδηγώντας το μηχανάκι του στην παλιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε μεταλλικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να υποστεί βαριά τραύματα.
Μετά το χειρουργείο μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων όπου και παραμένει διασωληνωμένος με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.
Σε άλλη σοβαρή υπόθεση, σήμερα τα ξημερώματα στο Ηράκλειο ένας 18χρονος από τη Γερμανία βρέθηκε στο κενό από τα Ενετικά Τείχη στην πλατεία Ελευθερίας, περιστατικό που χαρακτηρίζεται από τις Αρχές ως απόπειρα αυτοκτονίας.
(Το ύψος από το οποίο έπεσε ο 18χρονος)
Το ΕΚΑΒ τον μετέφερε άμεσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για κατάγματα στον μηρό και τη λεκάνη και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.
Διαβάστε επίσης:
Υπόθεση Μεσαράς: Τί λέει μέσα από τη φυλακή ο 54χρονος πατέρας
Ηράκλειο: Τους έπιασε... άμεσα η Άμεση Δράση - Δύο συλλήψεις
Γιώργος Ι. Παπαδάκης