Κρήτη

Κρήτη: Οι δρόμοι που παραμένουν κλειστοί και που χρειάζεστε αλυσίδες

χιόνια οροπέδιο

Σε κλοιό κακοκαιρίας, με βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά η Κρήτη υποδέχθηκε το 2017. Ωστόσο υποχωρεί σταδιακά  το κύμα κακοκαιρίας που σάρωσε τη χώρα τα τελευταία 24ωρα και σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, το νέο έτος θα μπει με καλύτερες καιρικές συνθήκες.

Η κατάσταση βελτιώνεται και σε αρκετά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, όπου είχαν δημιουργηθεί προβλήματα από τις χιονοπτώσεις, ωστόσο στα ορεινά υπάρχουν δρόμοι παραμένουν κλειστοί ενώ σε άλλα τμήματα είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, κλειστά παραμένουν τα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου Χανίων – Ομαλού, θέση από ‘’Πέτρα Σέλι’’ και «Λάκκους», και στις επαρχιακές οδούς Μυρικεφάλων - Καλλικράτη και Σπηλίου -Γερακαρίου για το Ρέθυμνο.

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται στις οδούς:

-Δ.Δ. Ζένια Δήμου Αγ. Νικολάου - Οροπέδιο Λασιθίου.
-Οροπέδιο Λασιθίου - Ηράκλειο.
-Δ.Δ. Ζένια Δήμου Άγιου Νικόλαου - οροπέδιο Λασιθίου.
Εντός οροπεδίου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και με οχήματα τύπου 4χ4.

Κρήτη

Άρωμα Κρήτης... στη μεγάλη επένδυση της Amazon στην Ελλάδα

μαρίνα σταυρακαντωνάκη

Mια Κρητικιά, αποτέλεσε τον συνδετήριο κρίκο για τη μεγάλη επένδυση της εταιρίας Amazon στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti η Public Policy Manager της Amazon για την Ελλάδα και την Κύπρο, Μαρίνα Σταυρακαντωνάκη, κόρη του γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία Γιώργου Σταυρακαντωνάκη, με τις γνώσεις και τις ικανότητές της, έφερε σε επαφή Έλληνες και Αμερικανούς, ώστε να υλοποιηθεί η συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες όπου η Amazon Web Services θα επενδύσει για την πρώτη επέκταση της υποδομής Local Zone (Τοπικές Ζώνες) εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι θα γίνει η επιλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Κατέληξαν 5 ασθενείς!

Ηράκλειο: Άφησαν το παιδί τους σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο

ESPA BANNER