Κρήτη

Κρήτη: Με 7 παιδιά και 12 εγγόνια του δέσμευσαν και "ακατάσχετους" λογαριασμούς

απόγνωση

Εκτός ελέγχου έχει πλέον βγει η κατάσταση με το μακρύ χέρι του κράτους και των φορέων του, να μπαίνει σε τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτών και να τους αδειάζει με το έτσι θέλω, πολλές φορές παράνομα, και χωρίς καμία ενημέρωση.
Την ίδια ώρα υπάρχουν πολίτες που ενώ διαθέτουν λογαριασμούς, αυτοί είναι μπλοκαρισμένοι, ακόμα και οι λεγόμενοι "ακατάσχετοι" που φαίνεται ότι έχουν το όνομα αλλά όχι... τη χάρη.
Ο Επαμεινώνδας Ρεμουντάκης από τον Μακρύ Γυαλό έχει 7 παιδιά και σε λίγες μέρες θα αποκτήσει το 12ο εγγόνι του. Άνεργος οικοδόμος ο ίδιος, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα, υπόθεση που αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη.
Οπως είπε στο Ράδιο Κρήτη και στον Λευτέρη Βαρδάκη, διαθέτει 6 τραπεζικούς λογαριασμούς οι οποίοι έχουν κατασχεθεί, και δύο "ακατάσχετους", οι οποίοι όμως έχουν μποκαριστεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε το λάδι που έχει μαζέψει να πουλήσει, ούτε την επιδότησή του να πάρει.
Ο γιος μου είναι αριστούχος φοιτητής στο Πολυτεχνείο, πως θα συνεχίσει τις σπουδές του αυτό το παιδί, διερωτάται και συμπληρώνει: Τατου κοινωνικά μερίσματα και οι ελεημοσύνες δεν σώζουν την κατάσταση. Ο κόσμος θέλει δουλειά και προκοπή. Δεν πάνε καλά τα πράγματα...", καταλήγει ο πολύτεκνος πατέρας.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής