Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: "Καμπάνες" σε μπαρ και κομμωτήριο

κομμωτήριο κορωνοϊός

Ένα μπάρ στο Ηράκλειο άνοιξε και σέρβιρε πελάτες που μάλιστα έπαιζαν τυχερά παιχνίδια. Η αστυνομία προχώρησε σε 8 συλλήψεις, ενώ επεβλήθη πρόστιμο 3.000 ευρώ καθώς και 15νθήμερο λουκέτο στην επιχείρηση.

Πρόστιμο 1.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ιδιοκτήτης κομμωτηρίου, επίσης στο Ηράκλειο, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, δεν διατηρούσε κατάλογο με τα ραντεβού των πελατών.

Στους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ από χθες το βράδυ μέχρι και σήμερα το πρωί, επεβλήθησαν συνολικά 128 πρόστιμα σε όλη την Κρήτη.

Αναλυτικά:

Για άσκοπες μετακινήσεις 98 πρόστιμα, εκ των οποίων 8 στα Χανιά, 8 στο Ρέθυμνο, 70 στο Ηράκλειο και 4 στο Λασίθι.

Για μη χρήση μάσκας 38 πρόστιμα, 14 στα Χανιά, 2 στο Ρέθυμνο και 22 στο Ηράκλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Η ζαριά... δεν ήταν τυχερή - Έφοδος της αστυνομίας σε μαγαζί

Εμβόλιο κορωνοϊού: Έφτασαν οι 83.850 δόσεις του εμβολίου των Pfizer/BioNTech (βίντεο)

Ηράκλειο - Τουρισμός: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα τμήματα μετεκπαίδευσης

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ξεκινούν έργα αποκατάστασης στο Πάρκο Γεωργιάδη

Το πάρκο Γεωργιάδη

Ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Απριλίου οι εργασίες αποκατάστασης των φθορών που έχουν παρουσιαστεί στις επιστρώσεις των δαπέδων στο Πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο. Στο πλαίσιο των εργασιών θα κλείσει προσωρινά το νότιο τμήμα του πάρκου (συμπεριλαμβανομένης της παιδικής χαράς). Η πρόσβαση στο υπόλοιπο ανοιχτό τμήμα του πάρκου θα γίνεται από την είσοδο στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Βίγλας και από την είσοδο στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Γερωνυμάκη.

Κλειστή θα παραμείνει για το διάστημα εκτέλεσης των εργασιών η είσοδος επί της Χαριλάου Τρικούπη και η πρόσβαση (σκαλοπάτια) από την τάφρο των ενετικών τειχών.

Οι εργασίες πρόκειται να επεκταθούν σημειακά και σε αλλά τμήματα του πάρκου και η συνολική τους διάρκεια εκτιμάται ότι θα είναι μία εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - Κορωνοϊός: 62 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Οι Τούρκοι "απείλησαν" γαλλικό ερευνητικό σκάφος νότια της Κρήτης