Κρήτη

Κρήτη: Εκτός φυλακής η σύζυγος του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε

συζυγος καρδιολογου

Εκτός φυλακής βρίσκεται από σήμερα η 38χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, σύζυγος του καρδιολόγου που είχε δολοφονηθεί στα Πιλαλήματα Σητείας τον περασμένο Οκτώβριο. Η 38χρονη που είχε προφυλακιστεί και κρατούνταν στις φυλακές της Θήβας, αποφυλακίστηκε με διάταξη του Ανακριτή Λασιθίου.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης της, η 38χρονη είχε καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης γιατί όπως ισχυρίστηκε, δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ότι σχετίζεται με τη συνέργεια της δολοφονίας. 

Στην 38χρονη από τη Βουλγαρία έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Συγκεκριμένα θα πρέπει να εμφανίζεται κάθε 15 ημέρες δστο ΑΤ της περιοχής της ενώ της απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα. 

καλαντζακης καρδιολογος

καλαντζακης καρδιολογος, by gpapadakis

(Ο άτυχος καρδιολόγος)

Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη, έχει προφυλακιστεί ένας Βούλγαρος, αστυνομικός στη χώρα του και ο οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση με την 38χρονη. 

Κρήτη

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη στη συνάντηση Κατσαρή - Αρναουτάκη

Ρομά Κατσαρής Αρναουτάκης

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη και την λειτουργία του συλλόγου τους, έκανε γνωστά σε επίσκεψη του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου Θανάσης Κατσαρής.

Στη συνάντηση πού έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης ο Πρόεδρος, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την οργάνωση, λειτουργία,τους στόχους του Παγκρήτιου συλλόγου Ελλήνων Ρομά και για τις ενέργειες τους με αφορμή τις συνθήκες διαβίωσης τους. 

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση, αλλά και για την ανταπόκριση του στην στήριξη της λειτουργίας του Παγκρήτιου συλλόγου, αλλά και για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του στην κοινωνική ομάδα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ηρακλείου: Τηλεδιάσκεψη για τα θέματα των Ρομά στο Ηράκλειο

Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικούς - Τους πέταξαν μέχρι και καρέκλες

"Οικονομικές Επιπτώσεις από την Πανδημία COVID-19 στην Κρήτη"