Κρήτη

Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό για τους δύο που άνοιξαν πυρ

αστυνομια

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να εντοπιστούν και να συλλάβουν τους δύο άνδρες που το πρωί άνοιξαν πυρ στη θέα αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες που επέβαιναν σε ένα μαύρο, διπλοκάμπινο αγροτικό αυτοκίνητο, αντί να σταματήσουν στο σήμα των αστυνομικών της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων​, εγκατέλειψαν το όχημά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί λίγο αργότερα άκουσαν έναν πυροβολισμό και όπως ανέφερε αστυνομική πηγή, ούτε τραυματισμός υπήρξε ούτε ζημιά σε κάποιο αστυνομικό όχημα αφού ο πτροβολισμός, έπεσε στον αέρα.

Οι Αρχές γνωρίζουν τους δράστες και έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση τους και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, λίγη ώρα πριν, οι δύο άνδρες που αναζητούνται είχαν εμπλακεί σε καυγά με άλλους δύο, για κτηματικές, όπως λένε οι πληροφορίες, διαφορές.

Η αστυνομία ενημερώθηκε και ξεκίνησε να αναζητεί το συγκεκριμένο όχημα. Όταν εντοπίστηκε επί της Εθνικής Οδού, οι αστυνοικοί τους έκαναν σήμα. Δεν σταμάτησαν με συνέπεια να αρχίσει καταδίωξη η οποία έληξε όταν οι δύο άνδρες κατάφεραν να χαθούν μέσα σε χωράφια και να διαφύγουν.

Κρήτη

Ηράκλειο

Χανιά

Κρήτη: Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων με φόντο το εργασιακό νομοσχέδιο

Οι εργαζόμενοι σε εστίαση και τουρισμού έκαναν πορεία προς το κέντρο της πόλης

Με αιχμή το προωθούμενο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Κρήτη την Πέμπτη 6 Μαΐου.

Ειδικότερα, σε Ηράκλειο και Χανιά, οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6 Μαΐου. Στα Χανιά, οι εργαζόμενοι καλούνται να συγκεντρωθούν πλατεία Δημοτικής Αγοράς στις 10:30 το πρωί, ενώ στο Ηράκλειο τα Σωματεία καλούν τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10 το πρωί.

Στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη και στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο, θα συμμετέχουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου "Δ. Θεοτοκόπουλος" και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Μεσαράς "Η Φαιστός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χατζηδάκης: Τι περιλαμβάνει το εργασιακό νομοσχέδιο για τη βία και τη σεξουαλική παρενόχληση

Εργασιακά: Ανατροπές στο 8ωρο, αύξηση υπερωριών χωρίς αμοιβή

Κορωνοϊός - Ηράκλειο: Νέο εμβολιαστικό κέντρο επιταχύνει την διαδικασία