Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Μαθαίνουν τα μυστικά του γιαουρτιού

giaourti.jpg
 clock 13:09 | 26/04/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου ανακοινώνει ότι, το Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων  του  Τομέα Γεωπονίας Τροφίμων & Διατροφής του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου (που στεγάζεται στην ομώνυμη Συνοικία και στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα με το 48ο Δημοτικό Σχολείο), διοργανώνει 4ωρο πολύ ενδιαφέρον εργαστηριακό σεμινάριο με Επιμορφωτή τον κον Κώστα Λαμπράκη εκπαιδευτικό με θέμα: «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ»

Επίσης θα γίνει «εισαγωγική ενημέρωση για το Κεφίρ» από τον εκπαιδευτικό κον Νίκο Βασιλάκη, σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία. 
Το γαλακτοκομικό αυτό εύγεστο, εύπεπτο και υγιεινό ρόφημα και παράγεται από οποιονδήποτε τύπο γάλακτος (αγελαδινό, κατσικίσιο, πρόβειο κ.α.)..
Τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 27/4/2015 και ώρα 4.30-8.30μ.μ. στις εγκαταστάσεις του παραπάνω Κέντρου, με είσοδο από την οδό Φιλικής Εταιρείας, δίπλα στην είσοδο του 48ου Δημοτικού Σχολείου.

Καλούνται οι κάτοικοι της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης και όχι μόνο, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα παραπάνω ενδιαφέροντα και επωφελή σεμινάρια, μην διστάσουν να συμμετέχουν σε αυτά, τα οποία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης, ανεπιφύλακτα στηρίζει, προτείνει και προωθεί. Η είσοδος είναι δωρεάν.                

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis