Κρήτη

Ηράκλειο - κορωνοϊός: Τί έδειξε το μοριακό τεστ στη δασκάλα

Σχολική αίθουσα

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το 52ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου εκεί όπου πριν από λίγες ημέρες, η δασκάλα του τμήματος ΣΤ2 είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό.

Όπως γνωστοποίησε σήμερα ο Διευθυντής του Σχολείου, τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ στο οποιο υπεβλήθη η δασκάλα, είναι αρνητικά.

Παρ'όλα αυτά η δασκάλα θα παραμείνει εκτός σχολείο έως και τις 28 Ιανουαρίου οπότε και έχει ανασταλλεί η λειτουργία του τμήματος.

Η ανακοίνωση του σχολείου:

 

 

Αγαπητοί γονείς Πριν από λίγο είχαμε τα αποτελέσματα από το μοριακό test της δασκάλας της τάξης Στ2 και είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ....

Δημοσιεύτηκε από Σύλλογος Γονέων - 52ου Δημοτικού Σχολείου & 61ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου στις Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Τον βρήκε ο αδελφός του νεκρό μέσα μία λίμνη αίματος

Κρήτη - κορωνοϊός: Πάνω από 4.500 οι εμβολιασμοί στο νησί

Κρήτη: Η παρέα στο ελαιουργείο... τον έβαλε σε μπελάδες

Κρήτη: Σοκάρει το νέο έγκλημα - Ψάχνουν παντού τον σύντροφο της Βασιλικής

 

Κρήτη

Λασίθι

Τρία νέα σημαντικά έργα "ωριμάζουν" στον Δήμο Ιεράπετρας

έργα - ιεράπετρα

Συνεχίζεται από το Δήμο Ιεράπετρας η υποβολή ολοκληρωμένων προτάσεων στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Συγκεκριμένα, μέσα από την άκρως εποικοδομητική συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων «Βιώσιμη Πόλη», τρεις ολοκληρωμένες προτάσεις που αφορούν τη μελέτη κατασκευής του κολυμβητηρίου στο Κεντρί, τη μελέτη μετατροπής του κτιρίου της Πρώην ΑΓΡΕΞ σε σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο και τη μελέτη για την ανέγερση νέου Δημαρχείου στην Ιεράπετρα, συνολικού ποσού 609.305,56€, υποβλήθηκαν προς ένταξη. 

Και τα τρία έργα συγκαταλέγονται στους βασικούς στόχους της Δημοτικής Αρχής.  
Με την ένταξη της μελέτης για το κολυμβητήριο, ο Δήμος Ιεράπετρας βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά  στην κατασκευή μιας αναγκαίας αθλητικής εγκατάστασης που αποτελεί πάγιο αίτημα των Ιεραπετριτών και μαζί με  την  αξιοποίηση του κτιρίου της Πρώην ΑΓΡΕΞ σε εκθεσιακό κέντρο καθώς επίσης και με την ανέγερση του νέου Δημαρχείου θα δοθεί σημαντική ώθηση στην ανάπτυξη του Δήμου. 

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης: «Σε μια δύσκολη εποχή, όπου τα οικονομικά των δήμων «ματώνουν», ερχόμαστε να εντάξουμε στο Πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ τη μελέτη τριών καίριων έργων, έργων που με την πραγματοποίησή τους θα αναβαθμίσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των δημοτών.
  
Μέσα από τις εντάξεις των παραπάνω έργων και τις επόμενες εντάξεις που θα ακολουθήσουν, συνεχίζοντας την υλοποίηση του προγράμματός μας, ενισχύουμε ουσιαστικά τον Δήμο της Ιεράπετρας, ώστε να καταστεί μεγάλο κέντρο αθλητισμού, πολιτισμού, ανάπτυξης και καινοτομίας
».

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο - κορωνοϊός: Σοκ από τον θάνατο του αγαπητού Γιώργου

Κρίση πανικού ή έμφραγμα: Πώς θα καταλάβετε τη διαφορά