Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τις επιδοτήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων
Αγρότες
 clock 14:54 | 26/10/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Να σταματήσουν τα παιχνίδια της Κυβέρνησης με τους Αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Κρήτης όσο αφορά την καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης ζητά με ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας.
Σε αυτή την δύσκολη για την χώρα μας οικονομική συγκυρία, το αρμόδιο Υπουργείο οφείλει άμεσα να προχωρήσει στην εκταμίευση της προκαταβολής που, θα έπρεπε κανονικά όπως κάθε χρόνο, να είχε ήδη καταβληθεί από τα μέσα Οκτωβρίου για να ολοκληρωθεί ομαλά η εκκαθάριση της Επιδότησης στα μέσα Δεκεμβρίου και μάλιστα πριν τις εορτές των Χριστουγέννων. 
Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου επισημαίνει πως  δεν θέλει να υιοθετήσει απόψεις που αναφέρουν ότι η Κυβέρνηση περιμένει να δει την πορεία των Αγροτικών κινητοποιήσεων για να καθορίσει τις ενέργειες της για το θέμα αυτό, όπως επίσης και ότι η καθυστέρηση αυτή έχει να κάνει με την  τελική μορφή των φορολογικών και ασφαλιστικών επιβαρύνσεων των αγροτών και κτηνοτρόφων από την εφαρμογή του 3ου Μνημονίου της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 
Να τους τα δώσει δηλαδή από την μία τσέπη και να τους τα πάρει την ίδια ώρα από την άλλη.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis