Κρήτη

Ηράκλειο: Φοβούνται την κίνηση των λίγων ημερών στο πετρέλαιο οι πρατηριούχοι

πετρέλαιο θέρμανσης

Το ίδιο σενάριο με αυτό της προηγούμενης χρονιάς επαναλαμβάνεται στη ζήτηση του πετρελαίου θέρμανσης στο Ηράκλειο. 

Η ζήτηση το μήνα Δεκέμβριο σημείωσε αλματώδη αύξηση, με δεδομένο πως εκτός από τις χαμηλότερες θερμοκρασίες, οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν και την επιδότηση ενοικίου.

Οι πρατηριούχοι ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά πως οι αυξητικές τάσεις του Δεκεμβρίου δεν αποτελούν παρά μια επίπλαστη εικόνα, με δεδομένο ότι είναι πολύ πιθανό η ζήτηση να μηδενιστεί ξανά τους επόμενους μήνες. 

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, εκφράζονται παράλληλα φόβοι για ακόμα χειρότερη χρονιά σε σχέση με πέρυσι, ενώ για πολλοστή φορά ζητούνται παρεμβάσεις από το κεντρικό κράτος. 

 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Μπήκαν στο νοσοκομείο και άρχισαν να κλέβουν κινητά

κινητο τηλέφωνο

Στη σύλληψη ενός άνδρα και μίας γυναίκας οι οποίοι κατηηγορούνται για κλοπή, προχώρησαν την Παρασκευή οι αστυνοικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Συγκεκριμένα οι δύο δσράστες αφαίρεσαν από κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων δύο κινητά τηλέφωνα, έγιναν όμως αντιληπτοί και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Επιπλέον στην κατοχή της γυναίκας βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμα ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε κλαπεί στις Ιουνίου από το ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ μέρα - μεσημέρι σε καφενείο - Δέκα συλλήψεις

Μυλοπόταμος: Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μία μικρή χασισοφυτεία (φωτο)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν»