Κρήτη

Επαφές Μιχελογιαννάκη με φορείς του Ηρακλείου

μιχελογιαννάκης

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, επισκέφθηκε την ΥΕΔΔΕ  όπου ο διευθυντής της υπηρεσίας κ. Ράϊκος Χ. τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία όπως η έλλειψη προσωπικού, το κτιριακό πρόβλημα και την καθυστέρηση στην προκήρυξη θέσεων τμηματαρχών.

Στην συνέχεια ο βουλευτής Ηρακλείου συνάντησε την Γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης κ. Κοζυράκη Μ. και συζήτησαν για την διαπιστωτική προκήρυξη για την θέση του επόπτη που προβλέπει ο «Κλεισθένης», και πρέπει να προκηρυχθεί άμεσα, για την αναγκαιότητα σύστασης ΦΟΣΔΑ από τους Δήμους, για την προτεραιότητα που δίνει η αποκεντρωμένη στις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων κτισμάτων που καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους και υπάρχουν αποφάσεις.

Επίσης ο κ. Μιχελογιαννάκης είχε μια εποικοδομητική συνάντηση στον ΟΛΗ με τον Πρόεδρο κ. Φιλιππή Α. όπου συζήτησαν για το νέο προσωπικό που αναμένει ο ΟΛΗ και μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, την αναγκαιότητα της χρηματοδότησης για την συντήρηση των μηχανημάτων και τον επικείμενο διαγωνισμό για δυο κλαρκ που θεωρούνται αναγκαία καθώς και ένα γερανό για την τοποθέτηση των κοντέινερ που θα βελτιώσουν της εργασίες φορτοεκφόρτωσης και θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο λιμάνι του Ηρακλείου. Επίσης ο βουλευτής ενημερώθηκε για το έργο του οργανισμού και την συστηματική δουλειά που καταβάλλεται από την διοίκηση και τους εργαζόμενους και την εξέλιξη των έργων που διεκπεραιώνονται όπως η εκβάθυνση του λιμανιού, η ασφαλτόστρωση της προβλήτας, την θωράκιση του μόλου εξωτερικά και την εσωτερική του επισκευή ώστε να προστατευθεί και το μνημείο του φρουρίου από τον κυματισμό, τέλος ενημερώθηκε για τις τρέχουσες μελέτες του απεντομωτηρίου, του λιμενικού περιπτέρου, του ΙΘΑΒΙΚ και του νέου και παλιού επιβατικού σταθμού, καθώς και για την πρόθεση του οργανισμού να συμμετάσχει σε νέες εκθέσεις στο εξωτερικό, την καλυτέρευση των παροχών υπηρεσίας και να προχωρήσει σε νέες συνεργασίες με φορείς.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Επιχείρηση διάσωσης παιδιών από το Λιμενικό - Αγωνία και για έναν άνδρα

λιμενικό

Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στη θαλάσσια περιοχή των Γουβών, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δυο ανήλικοι κινδύνεψαν να πνιγούν.

Στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να παραλαμβάνουν τα παιδιά τα οποία έχουν τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Λιμενικοί έχουν ανασύρει από την θάλασσα και έναν άνδρα χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ο οποίος φέρεται να έπεσε στο νερό για να βοηθήσει τα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Αντιαεροπορικής και Αντιπυραυλικής 'Αμυνας

Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για όπλα

Κρήτη: Ο Αρχιφύλακας που "έφυγε" εν ώρα υπηρεσίας

ESPA BANNER