Κρήτη

Διανομή κηπευτικών από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Κηπευτικά

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δημότες του ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD) θα προβεί στη διανομή κηπευτικών. Δικαιούχοι είναι μόνο οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, όπως έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με την εφαρμογή του ΚΕΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη  25 Ιουνίου  2020 και ώρα  08:00 π.μ – 14: 00 μ.μ στο Εκθεσιακό Κέντρο  Αρκαλοχωρίου.    

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειας του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του , ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας  θα εφαρμόσει μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα  εναρμονιστεί σύμφωνα  με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και 2891023913.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Η αστυνομία μοίρασε πρόστιμα για την μηχανοκίνητη παρέλαση

Από τη μηχανοκίνητη παρέλαση - imageonline.gr

Πρόστιμα μοίρασε η αστυνομία σε πολίτες που προχώρησαν το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου σε μηχανοκίνητη παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου και αργότερα συγκεντρώθηκαν στην περιοχή της Ανάληψης.

Από τη μηχανοκίνητη παρέλαση - imageonline.gr
Από τη μηχανοκίνητη παρέλαση - imageonline.gr

Συγκεκριμένα σε τρία άτομα, φερόμενους ως διοργανωτές της εκδήλωσης επιβλήθηκε πρόστιμο 3000 ευρώ (στον καθένα)  ενώ σε ακόμα 10 περιπτώσεις επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας καθώς βρίσκονταν σε χώρο με συνωστισμό.