Κρήτη

"Αλλαγή σελίδας" για το Γιώργο Τσιχλάκη - Μεταναστεύει στην Αυστραλία μαζί με τη "Θεονύμφη"

Γιώργος Τσιχλάκης

Να αλλάξει σελίδα στη ζωή του αποφάσισε ο αγαπητός συνάδελφος και επί 3 δεκαετίες συνεργάτης του Ράδιο Κρήτη, Γιώργος Τσιχλάκης.

Ο Γιώργος μαζί με την οικογένειά του, που τη στερήθηκε για ένα ολόκληρο χρόνο εξαιτίας της καραντίνας, αφού έφυγε νωρίτερα, αποφάσισε να ζήσει στην Αυστραλία για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του.

Πολύπλευρο ταλέντο κατάφερε να καθηλώνει τους ακροατές του Ράδιο Κρήτη κάθε πρωί δημιουργώντας μαζί με τον Μανώλη Δερμιτζάκη δύο Κρητικούς χαρακτήρες την Θεονύμφη και τον Λευτέρη.

Από παλαιότερη γιορτή στο Ράδιο Κρήτη,Γιώργος Τσιχλάκης,Λευτέρης Βαρδάκης,Μανόλης Προνάκης
Από παλαιότερη γιορτή στο Ράδιο Κρήτη,Γιώργος Τσιχλάκης,Λευτέρης Βαρδάκης,Μανόλης Προνάκης

Θα μας λείψουν αυτά τα ραδιοφωνικά σκετς οι ιστορίες των οποίων έβγαιναν μέσα από τη ζωή του Κρητικού. Περισσότερο όμως θα μας λείψει ο άνθρωπος Γιώργος που κατάφερε στην ζωή του να κάνει μόνο φίλους.

Ο Γιώργος Τσιχλάκης
Ο Γιώργος Τσιχλάκης

Καλή τύχη  Γιώργο και εις το επανιδείν ή αλλιώς όπως θα έλεγε και η Θεονύμφη... θα είμαστε πάλι μαζί ταχυτέρου την ίδια ώρα....

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Μεγάλη ταλαιπωρία για την προμήθεια των self test από εκπαιδευτικούς - μαθητές

Κορωνοϊός: Οι Κρητικοί σπεύδουν για "Ελευθερία" - Σχεδόν 190.000 οι εμβολιασμοί

Κρήτη

Ηράκλειο: δεύτερος κύκλος εμβολιασμού από τις κινητές μονάδες

foto4.jpg

Με σύνθημα «Μήνυμα Ζωής – Γιορτή Ελευθέριας» ξεκίνησε σήμερα, ο δεύτερος κύκλος (β δόση)  εμβολιασμού στις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές στην Κρήτη από τις Κινητές Εμβολιαστικές Ομάδες της 7ης ΥΠΕ Κρήτης. Ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε από το Τυμπάκι και την Αγία Γαλήνη όπου η προσέλευση των πολιτών ήταν μεγάλη.

Το πρόγραμμα του εμβολιασμού υλοποιείται  από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τους Ιατρικούς Συλλόγους του νησιού, τους Δήμους και τις τοπικές κοινότητες, την Περιφέρεια Κρήτης η οποία σήμερα διέθεσε και  την Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής  για την υλοποίηση των εμβολιασμών, την Π.Ε.Δ και άλλους συναρμόδιους φορείς.

Η Διοίκηση  της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εμπλεκόμενους για την συμβολή τους στην επιτάχυνση της εμβολιαστικής κάλυψης  στο νησί. 

Με αφορμή την έναρξη  του δεύτερου  κύκλου και  των κατ΄ οίκον  εμβολιασμών σε  συμπολίτες που αδυνατούν να μετακινηθούν, η Διοίκηση της  Υγειονομικής Περιφέρειας καλεί όλους τους πολίτες της Κρήτης να προβούν στον εμβολιασμό τους, χτίζοντας το τείχος ανοσίας στον τόπο μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Νέα "έκρηξη" με 356 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Κρήτη - κορωνοϊός: 11 ασθενείς διασωληνωμένοι

Εμβόλιο για τον κορωνοϊό: Pfizer και Moderna ξεκινούν τις κλινικές δοκιμές για παιδιά 5-11 ετών