Κρήτη

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Υπεγράφη σύμβαση για τη στέγαση Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου

υπογραφής σύμβασης για τη στέγαση Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Ρεθύμνου

Τη νέα σύμβαση μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ρεθύμνης, υπέγραψε ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου κ. Φραγκίσκο Μυσιρλάκη.

Πρόκειται, για μία ανακαινισμένη από το Δήμο εκπαιδευτική υποδομή, διαμορφωμένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες των μαθητών κι εκπαιδευτών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Σχολείου.

Η σχολική αυτή εγκατάσταση, εμβαδού 527 τ.μ., βρίσκεται στον Κόμβο Ατσιποπούλου, διαθέτει αύλειο χώρο επιφάνειας περίπου 1.600 τ.μ. και πληροί τις προϋποθέσεις άμεσης, εύκολης και ασφαλούς πρόσβασης των μαθητών.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το σχεδιασμό του Δήμου Ρεθύμνης, θα δημιουργηθεί μια πρότυπη σχολική μονάδα στο κτηριακό συγκρότημα του ΚΕΓΕ, για τη λειτουργία του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου το οποίο ως γνωστόν εξυπηρετεί μαθητές από όλη την έκταση της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπεγράφη σύμβαση για την συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου Ανωγείων

Κρήτη: Νέο θανατηφόρο τροχαίο - Άλλον έναν άνθρωπο θρηνεί το νησί

 

 

Κρήτη

Χανιά

Χανιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Πλατανιά

Πυροσβεστική

Σε ύφεση, βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το μεσημέρι σε πλαγιά και σε δύσβατο σημείο στην ορεινή περιοχή Πλακάλωνα του Δήμου Πλατανιά.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες, δέκα οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποίησε το πυροσβεστικό ελικόπτερο που εδρεύει στα Χανιά.

Στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά παραμένουν δυνάμεις υπό τον κίνδυνο τυχόν αναζωπυρώσεων καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Χανιά: Συνέδριο για τη διατήρηση των φυτών της Μεσογείου

Κρήτη - κορωνοϊός: Νέα πτώση στα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Κρήτη: Γόρδιος Δεσμός για τους δήμους η γραφειοκρατία του ΕΦΚΑ

ESPA BANNER