Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Οι παλιοί συμμαθητές συναντήθηκαν ξανά μετά από 20 χρόνια

reunion3.jpg

Τις ωραίες στιγμές, τις κοπάνες και τα πειράγματα που έκαναν μεταξύ τους την ώρα του μαθήματος είπαν να θυμηθούν παλιοί συμμαθητές. Τι κι αν πέρασαν είκοσι χρόνια από τη μέρα αποφοίτησης τους από το Λύκειο. Τι κι αν ο κάθε ένας από αυτούς έχει πια δημιουργήσει την δική του οικογένεια και έχει τις δικές του υποχρεώσεις. Όλα αυτά δεν κατάφεραν να σταθούν εμπόδιο και έδωσαν ραντεβού στην τάξη που τους φιλοξένησε στην τρίτη Λυκείου. Ο λόγος για τους πρώην μαθητές του ΓΕΛ Τζερμιάδου στο Οροπεδίο Λασιθίου οι οποίοι αποφοίτησαν από αυτό το 1996! 

reunion2.jpg

reunion2.jpg, by gpapadakis

reunion.jpg

reunion.jpg, by gpapadakis

reunion4.jpg

reunion4.jpg, by gpapadakis

Η … επανένωση έγινε το Σάββατο (27/8) με τους «μεγάλους μαθητές» πια, να κάθονται στα θρανία παρουσία μάλιστα δύο εκ των καθηγητών που τους δίδασκαν τότε. Αφού θυμήθηκαν τις παλιές καλές στιγμές, ακολούθησε μία όμορφη βραδιά σε ταβέρνα όπου εκεί έμαθε ο ένας για τα νέα του άλλου.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Κρήτη

Ηράκλειο

Βενιζέλειο - κορωνοϊός: Κλείνει η Αιματολογική Κλινική λόγω κρουσμάτων

Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Αναστέλλεται εντός της ημέρας η λειτουργία της Αιματολογικής Κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου, λόγω κρουσμάτων, τόσο σε νοσηλευτές όσο και σε ασθενείς!

Η κατάσταση κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή καθώς μεγάλος αριθμός νοσηλευτριών αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα τη διασπορά του ιού, σε μία κλινική που νοσηλεύει ογκολογικούς ασθενείς.

Μετά από συνεννόηση με το ΠΑΓΝΗ οι ασθενείς της Αιματολογικής Κλινικής του Βενιζελείου θα μεταφερθούν εκεί για νοσηλεία, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Διοίκηση του Βενιζελείου θα έχει συνάντηση με μία προς μία τις νοσηλεύτριες, προκειμένου να τις πείσει να κάνουν το εμβόλιο.

Υπενθυμίζεται ότι το Βενιζέλειο είναι το νοσοκομείο που δέχεται τις τελευταίες εβδομάδες την μεγαλύτερη πίεση από όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης, γεγονός που οδήγησε στη δημιουργία μίας 3ης Κλινικής Covid, ενώ στο νοσοκομείο ισχύουν αυστηρά μέτρα για τους επισκέπτες, καθώς προέκυψαν κρούσματα και σε άλλες κλινικές.

Μάλιστα ο Υπεύθυνος Διαχείρισης των περιστατικών Covid του Βενιζελείου Γρηγόρης Πασπάτης, πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε οργισμένος εναντίον εργαζομένων του νοσοκομείου που αρνούνται να εμβολιαστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εστίαση - κορωνοϊός: Χιλιάδες λουκέτα και αγωνία για την επόμενη μέρα

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες