Κρήτη

Λασίθι

Κορυφαίοι αθλητές κόβουν την ανάσα στη λίμνη του Αγίου Νικολάου (βίντεο)

Cliff Diving

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούν κάτοικοι και επισκέπτες το διαφορετικό αθλητικό γεγονός που διεξάγεται στον Άγιο Νικόλαο το διήμερο 26 και 27 Αυγούστου. Κορυφαίοι αθλητές του κόσμου δίνουν ραντεβού στη γραφική λίμνη του Αγίου Νικολάου για να συμμετέχουν στο 1ο Cliff Diving 2016.

Cliff Diving

Cliff Diving, by meropi

Το θέαμα ήταν εκπληκτικό ενώ οι χιλιάδες θεατές κατέκλεισαν το χώρο για να απολαύσουν την εκδήλωση.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν χορευτές ZUMBA, το συγκρότημα κρουστών «Εν ρυθμώ» ενώ την μουσική επιμελήθηκαν οι DJ Οδυσσέας Μερκούρης & Δημήτρης Κατρίνης.

Το βίντεο είναι από το anatolh.com

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής