Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης για υπογραφή σύμβασης ΒΟΑΚ «Μια ιστορική μέρα σήμερα για την Κρήτη»

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
 clock 21:13 | 09/05/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

«Για «μια ιστορική μέρα για την Κρήτη», κάνει λόγο ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος παραβρέθηκε στην υπογραφή της σύμβασης για το τμήμα Χανιά – Ηράκλειο. Αναλυτικά η δήλωση του:

''Η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την κατασκευή του ΒΟΑΚ για το τμήμα Χανιά-Χερσόνησο με προαίρεση το τμήμα Χανιά-Κισσάμου, συνολικού μήκους 187 χιλιομέτρων, είναι μια σημαντική επένδυση στην ανάπτυξη, την οδική ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Κρήτης.

Ένα έργο που για χρόνια έμενε στα λόγια, παίρνει πλέον τον δρόμο της υλοποίησης. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκανε πράξη μια δέσμευση δεκαετιών. Με σχέδιο, επιμονή και σοβαρή δουλειά, ξεκινά η κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής στην Κρήτη, ενός έργου που θα αλλάξει την καθημερινότητα και θα αναβαθμίσει ολόκληρο το νησί.

Image
μητσοτακης βοακ

Ο νέος δρόμος θα έχει συνολικό μήκος 187 χιλιομέτρων. Το έργο περιλαμβάνει το βασικό τμήμα Χανιά–Ηράκλειο, μήκους 157 χιλιομέτρων, καθώς και το επιπλέον τμήμα Κίσαμος–Χανιά, μήκους 30 χιλιομέτρων, το οποίο εντάσσεται ως προαίρεση στη σύμβαση.

Ως βουλευτής Χανίων, νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση που συμβάλλουμε σε ένα έργο που αλλάζει την Κρήτη. Και συνεχίζουμε – με ευθύνη, συνέπεια και αποτέλεσμα.''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο φράγμα της Πλακιώτισσας ο Πρωθυπουργός - Ολιστική μελέτη διαχείρισης των υδάτων του νησιού

Ηράκλειο: Συναγερμός στις αρχές - Σε εξέλιξη επιχείρηση αναζήτησης αγνοούμενου

Ηράκλειο - Εστίαση: Εταιρία ζητά πάνω 1 εκατ. ευρώ από κατάστημα για πνευματικά δικαιώματα καλλιτεχνών!

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis