Κρήτη

Λασίθι

Ιεράπετρα: Συνάντηση Καλαντζάκη με το νέο ΔΣ του αγροτικού συλλόγου

Ιεράπετρα: Συνάντηση Καλαντζάκη με το νέο ΔΣ του αγροτικού συλλόγου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεραπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του νέου προέδρου κ. Γαϊτάνη Ιωάννη και του νέου ΔΣ του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, παρουσία του προέδρου Επιτροπής Αγροτικών θεμάτων κ. Παπαδάκη Νεκτάριου.

Ο κ. Καλαντζάκης συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη για την εκλογή τους και τόνισε:

«Η στήριξη μας σε κάθε πάγια ή έκτακτη ανάγκη των αγροτών του Δήμου Ιεράπετρας είναι δεδομένη και διαρκής. Η συμβολή του ενιαίου αγροτικού συλλόγου είναι πολύ σημαντική στην προώθηση των συμφερόντων και των αιτημάτων των αγροτών και στην εκπροσώπηση τους κάθε φορά που προκύπτει ανάγκη. Εύχομαι στον πρόεδρο κ.Γαϊτάνη και τα μέλη του συλλόγου καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και θεωρώ ότι η συνεργασία μας θα συνεχίσει να αποδίδει τα μέγιστα για τους αγρότες του δήμου μας.»

Κρήτη

Άρωμα Κρήτης... στη μεγάλη επένδυση της Amazon στην Ελλάδα

μαρίνα σταυρακαντωνάκη

Mια Κρητικιά, αποτέλεσε τον συνδετήριο κρίκο για τη μεγάλη επένδυση της εταιρίας Amazon στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti η Public Policy Manager της Amazon για την Ελλάδα και την Κύπρο, Μαρίνα Σταυρακαντωνάκη, κόρη του γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία Γιώργου Σταυρακαντωνάκη, με τις γνώσεις και τις ικανότητές της, έφερε σε επαφή Έλληνες και Αμερικανούς, ώστε να υλοποιηθεί η συμφωνία.

Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου
Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες όπου η Amazon Web Services θα επενδύσει για την πρώτη επέκταση της υποδομής Local Zone (Τοπικές Ζώνες) εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι θα γίνει η επιλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Κατέληξαν 5 ασθενείς!

Ηράκλειο: Άφησαν το παιδί τους σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο

ESPA BANNER