Κρήτη

Κρητικά και άλλα

Βουργάρης: Ένας ξεχασμένος χορός της Κρήτης (βίντεο)

βουργάρης

Ο Βουργάρης  είναι ένας ξεχασμένος χορός της Κρήτης και ο ρυθμός του παρουσιάζεται στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Μιχάλη Λασιωτάκη (Δραγάτης) στον Κρούστα Λασιθίου και καταγράφεται από τον Μανώλη Κ. Φιορέτζη. Ο Βουργάρης είναι πλέον ένας απο τους εντελώς ξεχασμένους χορούς της Κρήτης (όπως είναι και ο Λουβιάρης) είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που τους θυμούνται ακόμα...
Δείτε το βίντεο:

 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (18/10) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό. κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 530 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η ποσότητα του καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Οι άσκοποι πυροβολισμοί αποκάλυψαν και ...οπλοστάσιο

Κρήτη: 21 συλλήψεις στα αεροδρόμια

Ηράκλειο: Τους πέταξε κροτίδα και τους απείλησε με ρόπαλο!

ESPA BANNER