Κρήτη

Ηράκλειο

Το "ευχαριστώ" του Γιώργου Βουρεξάκη στον Χαρίλαο Παπαματθαιάκη

γιώργος βουρεξάκης

Ένα δημόσιο "ευχαριστώ" στον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΗ Χαρίλαο Παπαματθαιάκη, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε, απευθύνει ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, Γιώργος Βουρεξάκης.

"Ένας μεγάλος εργασιακός κύκλος ολοκληρώθηκε και θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον μέχρι σήμερα Γενικό Διευθυντή και Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηρακλείου κ. Χαρίλαο Παπαματθαιάκη που επί σειρά ετών στάθηκε πολύτιμος συνεργάτης και αρωγός της Επιχείρησης .

Η συνταξιοδότησή του – μετά από υπηρεσία 35 ετών- έρχεται σε μία κομβική για τη ΔΕΥΑΗ περίοδο, όπου οι αλλαγές που συντελούνται είναι εξαιρετικά σημαντικές. Τα δίκτυα ύδρευσης της πόλης αλλάζουν, η ποιότητα ζωής αλλάζει και η κάθε μέρα που περνά είναι μια μέρα προς ένα καλύτερο αύριο στο οποίο συμβάλλουν καταλυτικά και οι εργαζόμενοι αυτής της Επιχείρησης.

Ευχαριστώ για την ουσιαστική συνεργασία.

Εύχομαι προσωπική και οικογενειακή ευτυχία".

 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα - Στο νοσοκομείο ο νεαρός οδηγός

τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στον ΒΟΑΚ κοντά στον κόμβο του Ταυρωνίτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, I.X. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε νεαρός άνδρας, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε στις μπάρες του δρόμου, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει στο οδόστρωμα.

Αμέσως στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε η Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβίσει τον οδηγό, ο οποίος φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά και στη συνέχει και το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνούνται.

Ειδήσεις σημερα 

Λασίθι: Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο

Δήμος Ηρακλείου: Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Rapid test στο Παλαίκαστρο Σητείας