Κρήτη

Ηράκλειο

Τίμησαν τον Προστάτη τους "Απόστολο Παύλο" και βράβευσαν συναδέλφους

ira4.jpg

H Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα πραγματοποίησε αρτοκλασία προς τιμήν του Προστάτη της Ένωσης «Αποστόλου Παύλου» στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Ανώπολη. 

Στην αναλυτική ανακοίνωση της Ενωσης αναφέρονται τα εξής:

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι συνάδελφοι που  υπηρετούν στην Ομάδα Έλεγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.). του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου, η οποία έχει ως αποστολή την αντιμετώπιση των επικινδύνων παραβάσεων το αποτέλεσμα των οποίων οδηγεί στην πρόκληση των τροχαίων ατυχημάτων. Τροχαία ατυχήματα, τα οποία είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Την τιμητική πλακέτα της Ένωσης μας παρέδωσε στον Προϊστάμενο της Ομάδας κ. Εμμανουήλ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ ο Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ενώ ο  1ος  Προϊστάμενος της ΟΕΠΤΑ Ηρακλείου Ταξίαρχος ε.α κ. Εμμανουήλ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ παρέλαβε τον αναμνηστικό δίσκο της Φαιστού από τον υπογράφοντα Πρόεδρο κ. Εμμανουήλ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ. 

ira.jpg

ira.jpg, by gpapadakis

ira2.jpg

ira2.jpg, by gpapadakis

ira3.jpg

ira3.jpg, by gpapadakis

Η Ένωση μας εύχεται Καλό Καλοκαίρι σε όλους  και ιδιαίτερα στους οδηγούς οι οποίοι θα πρέπει να οδηγούν με προσοχή,  με σεβασμό στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αλλά και στους συναδέλφους μας  που εργάζονται για την δική τους οδική ασφάλεια. 
Στη συνέχεια δωρίσαμε τα βιβλία που μας είχαν παραδώσει τα μέλη της Ένωσης μας για την δανειστική βιβλιοθήκη της Νεφρολογικής κλινικής του Βενζελείο Νοσοκομείου. Στον Ιατρό κ. Δημήτριο ΞΥΔΑΚΗ ο υπογράφων Πρόεδρος κ. Εμμανουήλ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ παρέδωσε την πρώτη ποιητική έκδοση του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος  με ποιήματα των Αστυνομικών όλης της Ελλάδος με τίτλο «SERVO PER AMICEKO – Ένα μπουκέτο λέξεων και συναισθημάτων»  και η Γενική Γραμματέας κ. Έφη ΦΛΟΥΡΗ τον δίσκο της Φαιστού, μαζί με τα συγχαρητήρια μας για την αξιέπαινη προσπάθεια του.  

ira5.jpg

ira5.jpg, by gpapadakis

ira6.jpg

ira6.jpg, by gpapadakis

ira8.jpg

ira8.jpg, by gpapadakis

ira9.jpg

ira9.jpg, by gpapadakis

Θα ήταν παράλειψη μας να μην τιμηθεί και το μοναδικό μέλος μας κ. Παύλος ΛΑΣΙΘΙΩΤΑΚΗΣ που  παρέλαβε από τον αιδεσιμότατο πρωτοπρεσβύτερο Αντισυνταγματάρχη  πατήρ Νεκτάριος  ΜΑΡΚΑΚΗΣ την εικόνα του Αποστόλου Παύλου ως δώρο για την ονομαστική του εορτή ο οποίος τιμήθηκε για την πολύτιμη πνευματική προσφορά του παραλαμβάνοντας τον δίσκο της Φαιστού από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κ. Αγγελική ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. 
Επίσης τιμήθηκε ο Δ/της της 133Σ.Μ.   ο Σμήναρχος (Ι) κ. Παναγιώτης ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας της εκδήλωσης. 
Οι  κ. κ. Πρόεδροι  Ι.Ρ.Α. /Τ.Δ. Κρήτης παρέλαβαν από τον αιδεσιμότατο Ιερέα της εκκλησίας του Αποστόλου Παύλου  την αρτοκλασία  με την επωνυμία της Τοπικής τους Διοίκησης μνημονεύοντας αυτούς και τα μέλη των ενώσεων τους.  

ira10.jpg

ira10.jpg, by gpapadakis

Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών εκφράζει ένα μεγάλο Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω για την συμμετοχή και την στήριξη της στην προσπάθεια της.

Το παρών έδωσαν:

ο αιδεσιμότατος πρωτοπρεσβύτερος Αντισυνταγματάρχης πατήρ Νεκτάριος  ΜΑΡΚΑΚΗΣ 
ο Ταξίαρχος  κ. Κωνσταντίνος ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ, Αστυνομικός Δ/ντης Ηρακλείου
ο Σμηναρχος (Ι) κ. Παναγιώτης ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, Διοικητής 133 Σ.Μ. 
ο κ Ιωάννης ΠΕΡΑΚΗΣ, Πρόεδρος της Τ.Δ.//Ι.Ρ.Α. Χανίων
ο κ.Κων/νος ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ, Πρόεδρος της Τ.Δ.//Ι.Ρ.Α. Λασιθίου
η κ.Ειρήνη  ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ, Αντιπρόεδρος της Τ.Δ.//Ι.Ρ.Α. Αθηνών – Αττικής 
ο κ.Στέλιος ΚΑΡΑΚΟΥΔΗΣ, Οργανωτικός Γραμματέας Π.Ο.ΑΞΙ.Α και Πρόεδρος Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Περ. Κρήτης 
η κΕλευθερία ΣΤΙΝΗ, Πρόεδρος Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Περ. Κρήτης
ο Ταξίαρχος ε.α κ. Τηλέμαχος ΠΑΝΤΑΓΑΚΗΣ, Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ηρακλείου
ο κ.Χρήστος ΑΝΑΜΟΥΡΛΟΥ, Ταμίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου
ο κ.Χαράλαμπος ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου
η κ.Μαίρη ΠΑΧΙΑΝΑΚΗ Πρόεδρος του Συνδέσμου μελών γυναικείων σωματείων ν. Ηρακλείου
η κ.Μαρία ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ Συντονίστρια Γυναικείου Αθλητικού Σωματείου Περ. Κρήτης «Καλλιπάτειρα» 
ο κ. Νικόλαος ΣΠΕΤΣΙΔΗΣ  Πρόεδρος ROTARY Ομίλου Ηρακλείου
Επίσης 
ο Αστυνομικός Δ/ντής κ. Ιωσήφ  ΚΑΝΑΚΟΥΣΑΚΗΣ, Υποδ/ντής Δ.Α. Ηρακλείου
ο Αστυνόμος Α κ. Εμμανουήλ ΧΡΥΣΟΣ, Δ/της Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου 
ο Αστυνόμος Α κ. Εμμανουήλ ΖΑΙΜΑΚΗΣ, Δ/της Τ.Α.Ε. Μεσσαράς Ηρακλείου 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - σεισμός: Το ΚΕΚ Επιμελητηρίου παραχωρεί αίθουσες για τη στέγαση μαθητών

Σχολική τάξη

Την παραχώρηση έξι αιθουσών για τις προσωρινές ανάγκες φοίτησης των μαθητών του 24ου και 31ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου αποφάσισε ομόφωνα κατά την έκτακτη συνεδρίασή της η Διοικητική Επιτροπή του ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Κύριο μέλημα για τη Διοίκηση του ΚΕΚ είναι να διασφαλιστεί από τον Δήμο Ηρακλείου ότι θα αναλάβει πλήρως την ευθύνη για την ασφάλεια των μαθητών με μια σειρά μέτρων, ώστε να μην κινδυνεύουν τα παιδιά. Παράλληλα επιζητεί να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία  του ΚΕΚ κατά τις πρωινές ώρες, με την επιστροφή προς χρήση από το ΚΕΚ, των αιθουσών που έχει παραχωρήσει στο ΕΠΑΛ και παραμένουν αναξιοποίητες, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο του.

Να σημειωθεί ότι η Διοίκηση του ΚΕΚ ουδέποτε αρνήθηκε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση των αιθουσών, αντίθετα έθεσε το θέμα αμέσως σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και καλεί τον Δήμο να συνυπογράψει μνημόνιο συνεργασίας  που θα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και των Σχολείων και του ΚΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - σεισμός: Το 7ο Δημοτικό της ...διασποράς - Σε άλλα σχολεία τα παιδιά

Βαρδάκης - σεισμός: Άμεσα λύση το πρόβλημα της στέγασης των μαθητών

Ανώγεια - σεισμός: Αναστολή λειτουργίας στο Γυμνάσιο - Λύκειο μετά την αυτοψία

 

ESPA BANNER