Κρήτη

Ηράκλειο

Τίμησαν τον Μανώλη Στεφανουδάκη

ekh3.jpg

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες η ημερίδα με θέμα τα Τροχαία Συμβάντα "ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ – ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ " από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.
Απλοί πολίτες, σωματεία, φορείς του Νομού αλλά και θύματα τροχαίων  παρευρέθηκαν στην ημερίδα, που σκοπό είχε την ενημέρωση - πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων ώστε να μην χάνονται άδικα εκατοντάδες ζωές σε μια  "στιγμή".

ekh2.jpg

ekh2.jpg, by gpapadakis

Εκπρόσωποι φορέων που σχετίζονται με τα τροχαία συμβάντα, καθώς και με την οδική ασφάλεια συνέβαλαν στην συγκεκριμένη ημερίδα αναδεικνύοντας τους κίνδυνους και την αποφυγή αυτών.
Ιδιαίτερη τιμή για τους διοργανωτές ήταν η παρουσία του αγωνιστή της ζωής  και παγκόσμιου πρωταθλητή  Μανώλη Στεφανουδάκη ως θύμα τροχαίου, όπου του απονεμήθηκε πλακέτα ως ελάχιστος φόρος τιμής για το μάθημα ζωής που διδάσκει.    

ekh.jpg

ekh.jpg, by gpapadakis

 
Κατά την διάρκεια της ημερίδας πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας  του ΠΑΓΝΗ με κεντρικό σύνθημα… Δώσε ζωή είναι στο αίμα σου. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - Λότζια: Διάρρηξη στη Τμήμα Πρωτοκόλλου

λότζια

Διάρρηξη σημειώθηκε στη Λότζια πιθανότατα σήμερα τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πόρτα του Τμήματος Πρωτοκόλλου του Δημαρχείου βρέθηκε παραβιασμένη, ενώ εκτιμάται ότι δεν λείπει κάτι από το γραφείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αη Γιάννης Χωστός: Το "μαρτύριο" συνεχίζεται - Τι είπε ο διοικητής της Τροχαίας

Δεν έρχεται στο Ηράκλειο... τελικά, ο Βασίλης Κικίλιας

Ηράκλειο: Δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Αμμουδάρα (φωτο)

ESPA BANNER