Κρήτη

Ηράκλειο

Τι αποφάσισε το Δικαστήριο για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία

δικη κοκολογιαννη

Οργή στους συγγενείς των θυμάτων από το φονικό στον Προφήτη Ηλία το 2012 προκάλεσε η απόφαση του Δικαστηρίου η οποία έγινε γνωστή νωρίς το μεσημέρι. 
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον βασικό κατηγορούμενο, τον 54χρονο κρεοπώλη, για τον θάνατο του Πρίαμου Ξυδάκη από πρόθεση και σε εμβρασμό ψυχής και ένοχο για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο του Μανώλη Σταυρουλάκη. Σημειώνεται ότι τα ισόβια έσπασαν και του επιβλήθηκε συνολικά ποινή κάθειρξης 23 χρόνων. 

δικη κοκολογιαννη

δικη κοκολογιαννη, by gpapadakis

Αντίθετα αθώος κρίθηκε ο αδελφός του κρεοπώλη, Στέφανος Κοκολογιάννης. 

Δίκη

Δίκη, by gpapadakis

αστυνομικοι δικαστηριο ηρακλειου

αστυνομικοι δικαστηριο ηρακλειου, by gpapadakis

αστυνομικοι δικαστηριο

αστυνομικοι δικαστηριο, by gpapadakis

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους με τους συγγενείς των θυμάτων να φωνάζουν εναντίον των Δικαστών. ενώ αυξημένα ήταν τα μέτρα ασφαλείας με δεκάδες αστυνομικούς εντός και εκτός του κτιρίου.
(φωτογραφίες image-services)

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σας ήρθε αυτό το μήνυμα στο κινητό σας; Δεν είναι αστυνομικός αλλά ...ιός!

αστυνομία

Τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται κάποιοι ασυνείδητοι, για να προκαλέσουν προβλήματα και να διασπείρουν την ανησυχία.

Κι αυτό γιατί πολλοί Ηρακλειώτες τις τελευταίες ώρες, έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα ένα περίεργο μήνυμα. Σύμφωνα με το περιεχόμενό του, ο χρήστης του τηλεφώνου "προειδοποιείται" να "διαλύσει παράνομη συνεύρεση άνω των τριών ατόμων αλλιώς η αστυνομία θα προβεί σε συλλήψεις", ενώ ως αποστολέας εμφανίζεται η Ελληνική Αστυνομία.

Πολίτες που απευθύνθηκαν άμεσα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκαν πως όχι μόνο δεν αποστέλλονται μηνύματα από την υπηρεσία, αλλά και πως το συγκεκριμένο sms είναι ...ιός! Προσοχή λοιπόν...

Δείτε το μήνυμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Κρήτη - κορωνοϊός: 64 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: Οργή πολιτών για τα rapid test που καλούνται να πληρώσουν!

Κορωνοϊός - Ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία: Δίνουν εκτάκτως εξιτήρια για να αδειάσουν κλίνες