Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Γεύμα... εν όψει νέας τουριστικής σεζόν

acta

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης παρέθεσε γεύμα γνωριμίας και εργασίας, στους προϊσταμένους των Αστυνομικών, Λιμενικών κλπ αρχών της Κρήτης, εν όψει έναρξης της τουριστικής σεζόν. Σύμφωνα με ανακοίνωση,  "Σκεπτικό της συνάντησης αυτής, ότι η προσωπική επαφή συμβάλει στον καλύτερο συντονισμό των αρχών και των Τουριστικών Πρακτόρων,για την αντιμετώπιση τυχόν δυσμενών καταστάσεων ,κάτι που αποτελεί σημαντική παράμετρο για την ομαλή εξέλιξη της σεζόν".

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό και ...πυρομαχικά

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (19/1) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και όπλων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών στο σπίτι του άνδρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 γραμμάρια  καπνού, χωρίς να φέρουν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, 125 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα μηχανισμό αναγόμωσης, δύο στιλέτα και κροτίδες .

Η ποσότητα  του καπνού που κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Δολοφονία μητέρας στην Κρήτη: Συνελήφθη στο Ηράκλειο ο Νορβηγός σύντροφός της!

Ηράκλειο: Συναγερμός για γυναίκα που έπεσε στα νερά του λιμανιού