Κρήτη

Ηράκλειο

Συνάντηση της διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης με τον δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων

Μπορμπουδάκη Κοκοσάλης

Με τον Δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων, κ. Μανόλη Κοκοσάλη είχε συνάντηση στο γραφείο της σήμερα η Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, κ. Λένα Μπορμπουδάκη.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συμμετείχαν επίσης οι Πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων της Καλλονής, Καταλαγαρίου και Αγίου Βασιλείου, κ.κ. Καστελάκης Γιώργος, Κουκουράκης Μιχάλης και Μπαρμπαγαδάκης Ανδρέας αντίστοιχα.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από θέματα που αφορούν στην απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών υγείας στα εξεταστήρια του Περιφερειακού Ιατρείου Πεζών και την ανάπτυξη λειτουργίας του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αρχανών.

Τόσο η Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, όσο και ο Δήμαρχος και τα στελέχη των περιοχών δεσμεύθηκαν για την αγαστή μεταξύ τους συνεργασία, προς όφελος των πολιτών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

 

 

Κρήτη

Κρήτη: Φρικτές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της βιολόγου

σουζάν ίτον

Στο βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Χανίων περιγράφεται λεπτό προς λεπτό τα όσα εφιαλτικά έζησε η Αμερικανίδα βιολόγος στα χέρια του κατηγορούμενου. 

Την εντόπισε να κάνει τζόκινγκ στο Κολυμπάρι Χανίων και την ακολούθησε. Η έντονη επιθυμία του να συνευρεθεί ερωτικά με τη γυναίκα ήταν η αρχή για το τέλος της Σούζαν Ίτον, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Star, αρχικά την εμβόλισε με το αυτοκίνητό του. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Ακολούθησαν φρικιαστικές στιγμές.

Τι αναφέρει το βούλευμα
Την εμβόλισε με την αριστερή πλευρά του οχήματος του. Η γυναίκα έπεσε στα γόνατα και στη συνέχεια την εμβόλισε ξανά και τη χτύπησε στο κεφάλι. Έπεσε στο έδαφος και το σώμα της μπήκε κάτω από το αυτοκίνητο. Πέρασε από πάνω της με το όχημα και την εγκλώβισε στους μπροστινούς τροχούς .Την είδε βαριά τραυματισμένη. Της είχε ακρωτηριαστεί το αυτί. Βογκούσε και είχε τα μάτια της ανοιχτά.

Ήταν όμως αποφασισμένος να την εξαφανίσει. Την έβαλε στο πορτ μπακάζ. Η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή. Την μετέφερε σε άλλη περιοχή, σε σπήλαιο. Οι περιγραφές του πολλαπλού βιασμού της σοκάρουν.

Ο φερόμενος δολοφόνος και βιαστής της άτυχης γυναίκας την πέταξε από ύψος 7 μέτρων στο πολεμικό καταφύγιο. Ήταν αναίσθητη. Ο κατηγορούμενος πιθανολογείται ότι την στραγγάλισε κι εκείνη πέθανε από ασφυξία.

Στο βούλευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά
Ο κατηγορούμενος αναφέρει ότι είχε πλήρη επίγνωση των πράξεων του. Ο ισχυρισμός του ότι ασχολήθηκε με τη μαύρη μαγεία και τη σολωμονική και ότι η τελευταία τον ώθησε στις πράξεις δημιουργεί μια εντύπωση περί της ύπαρξης κάποιας ψυχικής διαταραχής αλλά δεν είναι δυνατή στο να μην αντιλαμβάνεται τι κάνει. Οι κινήσεις του ήταν γρήγορες και μεθοδικές.