Κρήτη

Ηράκλειο

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον νέο Επίσκοπο Ευμενείας

1_6.jpg

Συνάντηση με τον Θεοφιλέστατο νέο Επίσκοπο Ευμενείας Ειρηναίο είχε σήμερα στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην συνάντηση ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος, που παράλληλα είναι ηγούμενος της Ιστορικής Ιεράς Μονής Γουβερνέτου Χανίων,  και ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκαν στην  συνεργασία της Εκκλησίας με την Περιφέρεια, ενώ παράλληλα ο κ. Αρναουτάκης συνεχάρη για την εκλογή του τον εψηφισμένο νέο Επίσκοπο στον οποίο και έκανε δώρο ένα ιερό εγκόλπιο.

Από την πλευρά του ο Επίσκοπος Ειρηναίος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση και την τιμή στο πρόσωπο του, όπως  και για την καλή συνεργασία και στήριξη του στην Εκκλησία και στο έργο που επιτελεί. Ο Επίσκοπος επίσης δώρισε στον κ. Αρναουτάκη μία χειροποίητη εικόνα, έργο των πατέρων της Μονής Γουβερνέτου.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: 58χρονος με υποκείμενο νόσημα έχασε τη μάχη για τη ζωή

Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ένας άντρας 58 χρόνων με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, στη ΜΕΘ του Βενιζελείου μετά από επιπλοκές της νόσου covid- 19. 

Ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν αρχικά στην Ογκολογική Κλινική ωστόσο, όταν διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοιό, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ για ασθενείς με covid, όπου και κατέληξε σήμερα.

 

Περισσότερες ειδήσεις:

Ο Μιχάλης Μπούσης μίλησε στο ekriti.gr από την Αμερική για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ

Δένδιας: Στο Κάιρο για συνομιλίες με τον ομόλογό του Σαμέχ Σούκρι

Σακελλαροπούλου: Οι Τούρκοι σχολίασαν μέχρι και τα παπούτσια της Προέδρου της Δημοκρατίας