Κρήτη

Ηράκλειο

Στους εμβολιασμούς του Προφήτη Ηλία ο Δήμαρχος

Λαμπρινός - εμβολιασμοί

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στον Προφήτη Ηλία ο εμβολιασμός πολιτών από την  Κινητή Μονάδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. 

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 21 Ιουλίου το  εμβολιαστικό κέντρο όπου συνομίλησε με τους γιατρούς του Περιφερειακού Ιατρείου, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της κινητής μονάδας ,  τον πρόεδρο της Κοινότητας Προφήτη Ηλία καθώς και με τους πολίτες που έσπευσαν να πραγματοποιήσουν τον εμβολιασμό κατά της νόσου Covid 19.

Με μεγάλη συμμετοχή ο εμβολιασμός στον Προφήτη Ηλία
Με μεγάλη συμμετοχή ο εμβολιασμός στον Προφήτη Ηλία

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αυξημένη προσέλευση και επισήμανε ότι ο Δήμος Ηρακλείου συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις δράσεις που στοχεύουν στην διεύρυνση των εμβολιασμών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Περιφερειακού Ιατρείου περισσότεροι από 60 πολίτες πολλοί από τους οποίους είναι αλλοδαποί που εργάζονται στην περιοχή, δήλωσαν συμμετοχή για να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου σήμερα. 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που εντάσσεται  στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Ηρακλείου στο Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο εμβολιασμών κατά της νόσου COVID -19 το οποίο υλοποιείται από το Υπουργείο Υγείας και την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, με στόχο την εμβολιαστική κάλυψη απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών.

 

Διαβάστε επίσης:

Ο 10χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τους ίδιους τους γονείς του

Ηράκλειο: Ανησυχία για το μπαράζ σεισμικών δονήσεων

Κρήτη

Χανιά

Πολυτεχνείο Κρήτης: Φοιτητές και ...εξωσχολικοί κρατούσαν όμηρο τον κοσμήτορα - Ασύλληπτες καταγγελίες

πολυτεχνείο κρήτης

Ασύλληπτες καταστάσεις και πρακτικές που παραπέμπουν ευθέως σε φασιστικές μεθόδους μερίδας φοιτητών και ...εξωσχολικών, περιγράφει σε ανακοίνωσή της η κοσμητεία της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Τελευταίο περιστατικό το πρωτοφανές σκηνικό που έστησαν συγκεκριμένοι δράστες (φοιτητές και άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το ίδρυμα) κατά του κοσμήτορα της Σχολής, τον οποίο κρατούσαν όμηρο (!) επί 4 ώρες στο γραφείο του, κάτω από ένα καθεστώς συνεχών απειλών και ύβρεων.

Μάλιστα, στην συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρεται και το σκηνικό που οδήγησε σε αυτή την κατάσταση, και το οποίο έχει να κάνει με την παράνομη αφισοκόλληση και αφισορύπανση που "ευδοκιμεί" στο ίδρυμα.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξης:

Η ανακοίνωση της Κοσμητείας.
Η ανακοίνωση της Κοσμητείας.
Η ανακοίνωση της Κοσμητείας.
Η ανακοίνωση της Κοσμητείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολυτεχνείο Κρήτης: Παγκόσμια διάκριση για την καθηγήτρια Έλια Ψυλλάκη

Φοιτητές: Θα εκδίδονται ηλεκτρονικά οι ακαδημαϊκές ταυτότητες

Πολυτεχνείο Κρήτης - ΟΑΚ: Επιστημονικό Project για τον Αποσελέμη

ESPA BANNER