Κρήτη

Ηράκλειο

Στο πλευρό των πρατηριούχων ο Χάρης Μαμουλάκης

Χάρης Μαμουλάκης

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Νομού Ηρακλείου Λυκούργο Σαμόλη και Γιάννη Μαυράκη είχε το απόγευμα της Παρασκευής (24 Ιουλίου) ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης, άρτι αφιχθείς από την Αθήνα, συζήτησε μαζί τους και όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των πρατηριούχων, ενώ ενημέρωσε τη Διοίκηση του Συνδέσμου για το νέο νομοσχέδιο για την ηλεκτροκίνηση το οποίο ψηφίστηκε την Τρίτη στη Βουλή και κατά το οποίο ήταν ένας από τους ομιλητές από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ.

«Και ο συγκεκριμένος κλάδος των πρατηριούχων, επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη νέα οικονομική κρίση που βιώνουμε, χωρίς να υποστηρίζεται ουσιαστικά από την Πολιτεία» ανέφερε σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Συζητήσαμε για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του χώρου, για τη νέα πραγματικότητα που και οι ίδιοι βιώνουν, ενώ άκουσα με προσοχή τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους και για το νέο καθεστώς που θα διέπει την ηλεκτροκίνηση, όπως επίσης και τις προτάσεις τους για το θέμα που μπορούν αν συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης. Από την πλευρά μου, ενημέρωσα τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Συνδέσμου για όσα περιλαμβάνονται στο νέο νόμο, αλλά και τις σχετικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθιστώντας σαφές ότι προτίθεμαι να παραμείνω στο πλευρό τόσο των επαγγελματιών όσο και των εργαζομένων, υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα του κλάδου».​ 

Κρήτη

Ηράκλειο

Δυσοσμία από λύματα σε γειτονιά του Ηρακλείου - Έκκληση στη ΔΕΥΑΗ

λυματα

Με την ανυπόφορη οσμή των λυμάτων που έχουν κατακλύσει τη γειτονιά τους ζουν τις τελευταίες ώρες οι κάτοικοι των οδών Ηρακλή και Κολοκοτρώνη, στην περιοχή Κορώνι Μαγαρά.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο Ράδιο Κρήτη και στο ekriti.gr, η ΔΕΥΑΗ δεν ανταποκρίνεται στις τηλεφωνικές κλήσεις των πολιτών οι οποίοι προσπαθούν να ενημερώσουν την δημοτική επιχείρηση για το πρόβλημα, ώστε συνεργείο να μεταβεί στο σημείο και να αποκαταστήσει το πρόβλημα.

"Είναι αφόρητη η κατάσταση, δεν απαντούν δυστυχώς στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα που κάνουμε στη ΔΕΥΑΗ, με συνέπεια να μην μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας, ή να ανοίξουμε το παράθυρό μας. Κάνουμε έκκληση στην δημοτική επιχείρηση να στείλει τεχνικούς στην γειτονιά μας", ανέφεραν χαρακτηριστικά οι δημότες.

(Φωτογραφία αρχείου)