Κρήτη

Ηράκλειο

Στις κινητοποιήσεις των οδηγών τουριστικών λεωφορείων ο Σ.Βαρδάκης

vardakis_aerodromio_030720a.jpg

Στις κινητοποιήσεις, των οδηγών τουριστικών λεωφορείων, στο αεροδρόμιο ‘Ν. Καζαντζάκης’, βρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης.

«Η Κυβέρνηση ακόμα μέχρι και σήμερα που η τουριστική περίοδος ξεκίνησε, δεν έχει υλοποιήσει τις εξαγγελίες της, σχετικά με την στήριξη των οδηγών τουριστικών λεωφορείων. Επιπλέον, η αντιμετώπιση των εργαζομένων και από τους εργοδότες, που δεν δέχονται να υπογραφεί η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, φορτώνει στην πλάτη των οδηγών ακόμα ένα σημαντικό βάρος και ενισχύει την αβεβαιότητα για το μέλλον των ίδιων και των οικογενειών τους.» δήλωσε ο κ. Βαρδάκης.

«Πρόκειται για εργαζόμενους που έχουν κληθεί να επιβιώσουν με το επίδομα ανεργίας, μέχρι σήμερα, ενώ οι υπόλοιπες οικονομικές υποχρεώσεις είναι σε εξέλιξη. Καλούμε την Κυβέρνηση ακόμα και σήμερα να ασχοληθεί με το πρόβλημα του κλάδου και να σταματήσει να κάνει φιέστες για το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου. Οι εργοδότες από την πλευρά τους πρέπει να προσέλθουν άμεσα -αν είναι εφικτό ακόμα και την προσεχή Δευτέρα- για την υπογραφή της Σ.Σ.Ε., από την οποία οι εργαζόμενοι δεν απαιτούν καμία αύξηση.»

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Νέο τροχαίο στην εθνική οδό- Μεγάλες ουρές στο ύψος της Παναγιάς της Χαρακιανής (φώτο)

Τροχαίο

Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν λίγο πριν τις 3 σήμερα το μεσημέρι στην εθνική Οδό Ηρακλείου Ρεθύμνου, πολύ κοντά στο ύψος της Παναγιάς της Χαρακιανής, μετά από τροχαίο ατύχημα.

 

Ανατροπή οχήματος
Ανατροπή οχήματος

Όπως φαίνονται και από τις εικόνες που εξασφάλισε το ekriti.gr, επιβατηγό αυτοκίνητο ανετράπη της πορείας του. Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά, δύο οχήματα της πυροσβεστικής καθώς και δύο ασθενοφόρα.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά την Παναγιά τη Χαρακιανή, στο ρεύμα από Ηράκλεο προς Ρέθυμνο
Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά την Παναγιά τη Χαρακιανή, στο ρεύμα από Ηράκλεο προς Ρέθυμνο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα ασθενοφόρα παρέλαβαν δύο άτομα- έναν άντρα που φέρει χτύπημα στο κεφάλι και μια γυναίκα, ελαφρότερα τραυματισμένη και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. 

 

Επί τόπου τροχαία, πυροσβετικά οχήματα και ΕΚΑΒ
Επί τόπου τροχαία, πυροσβετικά οχήματα και ΕΚΑΒ

 

 

Δύο τραυματίες παρέλαβε το ΕΚΑΒ
Δύο τραυματίες παρέλαβε το ΕΚΑΒ