Κρήτη

Ηράκλειο

O Δήμαρχος Ηρακλείου στα Καμίνια

dimarhos_-_kaminia_f1.jpg

Την περιοχή των Καμινίων επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Αυγούστου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. 

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σε καλό κλίμα με τους κατοίκους και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Εκεί που είναι εφικτό, όπως τόνισε ο Δήμαρχος (π.χ. ο ελλιπής ηλεκτροφωτισμός, η απαγόρευση στάθμευσης στην κεντρική πλατεία), θα δοθούν άμεσα λύσεις. 

Παράλληλα, συζητήθηκαν τα σημαντικά έργα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, όπως η διαμόρφωση του νέου κοινόχρηστου χώρου πρασίνου, στην έκταση 3,5 στρεμμάτων απέναντι από την Ένωση και οι παρεμβάσεις συντήρησης στα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής, ενώ υπήρξε ενημέρωση  και για την δημιουργία του  νέου κυκλικού κόμβου στην 62 Μαρτύρων και τις σχετικές διαδικασίες που προχωρούν. 
Τέλος, οι κάτοικοι ενημερώθηκαν και για την σημασία της αναθεωρημένης πολεοδομικής μελέτης των Καμινίων που βρίσκεται στον αέρα από τον Ιούλιο και ανοίγει τον δρόμο, σε βάθος χρόνου, για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων και την ανάπτυξη της ιστορικής γειτονιάς. 

Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Νέα διακοπή στη δίκη της μικρής Μελίνας

Μελίνα

Διακοπή είχαμε ξανά στη δίκη της μικρής Μελίνας με επανέναρξη της δίκης στις 19 Ιανουαρίου 2021.

Αυτή τη φορά, ο λόγος της διακοπής έχει να κάνει με το αίτημα εξαίρεσης που υπέβαλε γιατρός, ο οποίος είχε οριστεί ως πραγματογνόμωνας...

Η δίκη είχε διακοπεί από την έδρα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, μέχρι σήμερα (15/1), διατάσσοντας πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να απαντηθούν κάποια συγκεκριμένα ιατρικά ζητήματα.

Είχε προηγηθεί η πρόταση του εισαγγελέα για την ενοχή της αναισθησιολόγου σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρή Μελίνα: Το συγκινητικό γράμμα της μητέρας της που ράγισε καρδιές (Βίντεο)