Κρήτη

Ηράκλειο

Μήνυμα Δημάρχου Βιάννου για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων 

παύλος μπαριτάκης

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, με αφορμή την έναρξη τωνΠανελλαδικών Εξετάσεων, αναφέρει τα εξής:

"Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές του  Λυκείου Βιάννου,
Ξεκινώντας τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους. Σε μια τόσο δύσκολη, όσο και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, η παιδεία και η γνώση είναι η λύση. Είστε το μέλλον για την πατρίδα μας. Εσείς που θα παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο. 
Εύχομαι όλοι να ανταμοιφθείτε για τους κόπους σας και σας συγχαίρουμε ούτως ή άλλως για την προσήλωση στον στόχο σας. 
Στις οικογένειες σας, που μέσα σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο στηρίζουν τις προσπάθειές σας, εύχομαι υγεία, κουράγιο και υπομονή για να σας στηρίζουν σε όλες σας τις επιλογές.
Στην υπόλοιπη σχολική κοινότητα, την διεύθυνση του Λυκείου, τους  καθηγητές και σύλλογο γονέων και κηδεμόνων εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια στο σπουδαίο τους έργο με συνέπεια, αγάπη, επαγγελματισμό, δικαιοσύνη, στήριξη στον αγώνα των παιδιών μας.
Καλή επιτυχία και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες μας".

Κρήτη

Κρήτη: Από μέσα Μάη θα φτάνουν κρουαζιέρες από γερμανικές εταιρείες

 Costa Luminosa-κρουαζιεροπλοιο

 Οι γερμανικές εταιρίες κρουαζιέρας TUI και Aida σχεδιάζουν να ξεκινήσουν και πάλι τη λειτουργία της μεσογειακής κρουαζιέρας στην Ελλάδα από τα μέσα Μαΐου, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιες.

   Η TUI Cruises θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά στις 13 Μαΐου από την Κρήτη, με σταθμούς είτε στη Ρόδο, τον Πειραιά και τα Χανιά, είτε στην Κέρκυρα, το Κατάκολο και τον Πειραιά. Υπάρχουν έξι ανοιχτές ημερομηνίες για τις οποίες μπορούν να γίνουν ήδη κρατήσεις.

   Η Aida Cruises θα αρχίσει να δέχεται κρατήσεις από τις 20 Απριλίου και από τις 23 Μαΐου θα πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες από την Κέρκυρα, με προορισμούς την Κρήτη, τη Ρόδο, το Κατάκολο και τον Πειραιά. Έως τις 22 Οκτωβρίου θα δοθούν συνολικά 22 ημερομηνίες.

   Οι δύο εταιρίες ζητούν προς το παρόν αρνητικό αποτέλεσμα σε μοριακό τεστ για κορονοϊό πριν από την επιβίβαση στα κρουαζιερόπλοια, ενώ θα διενεργούν και τακτικά τεστ κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη: "Θύελλα" από τελεσίγραφο της ΕΤΑΔ - Ζητά πίσω την έκταση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου

Κρήτη - κορωνοϊός: Ακόμη μία "πρωτιά" των Ηρακλειωτών στα πρόστιμα

Κρήτη: Χειροδικίες, μηνύσεις και καταλήψεις για τα self test