Κρήτη

Ηράκλειο

Μεταγωγή στο νέο τηλεφωνικό κέντρο του Βενιζελείου

βενιζέλειο νοσοκομείο

Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενημερώνει ότι στο πλαίσιο του έργου της κατασκευής των νέων πτερυγών του νοσοκομείου, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 και από την 08.30 π.μ θα ξεκινήσουν τεχνικές εργασίες μεταγωγής της τηλεφωνίας στο Νέο τηλεφωνικό κέντρο, το οποίο θα αναβαθμίσει ριζικά τις τηλεπικοινωνίες του νοσοκομείου.

Σαν συνέπεια κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει δυσλειτουργία στην χρήση των τηλεφώνων του Βενιζελείου (ραντεβού, επικοινωνία με ιατρεία, θαλάμους νοσηλείας κ.λ.π).

Η αποκατάσταση θα γίνεται σταδιακά εντός της ημέρας.

Κρήτη

Ηράκλειο

Παρέμβαση Σενετάκη σε υπουργεία για την αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία

Μαξιμος Σενετακης

Παρέμβαση στα υπουργεία Υποδομών & Μεταφορών, Εσωτερικών & Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για την ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε σε υποδομές και καλλιέργειες η πρόσφατη κακοκαιρία στο νομό, προέβη ο βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης.

Ο βουλευτής έκανε αναφορά στη Βουλή η οποία κοινοποιείται στα τρία αρμόδια υπουργεία, προκειμένου τώρα που τα καιρικά φαινόμενα είναι σε ύφεση και οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν την δυνατότητα να καταγράψουν το εύρος των ζημιών, να υπάρξει άμεση καταγραφή των ζημιών και την ταχύτερη δυνατή διεκπεραίωση των εργασιών αποκατάστασης.

Ειδικότερη μνεία γίνεται σε επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Ιωάννη Σέγκος στην οποία αναφέρει ότι το φυτικό κεφάλαιο στις δημοτικές ενότητες Γουβών Μαλίων και Χερσονήσου υπέστη τεράστια καταστροφή και απαιτείται να ανοίξει η αναγγελία από τον ΕΛΓΑ, ώστε οι παραγωγοί να υποβάλουν δηλώσεις ζημιάς και παρακαλεί όπως υπάρξει μέριμνα για άμεση ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό της υπηρεσίας του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Κρήτης.

Ο κ. Σενετάκης από την πρώτη στιγμή της κακοκαιρίας και όσο τα ακραία καιρικά φαινόμενα ήταν σε εξέλιξη, είχε διαβεβαιώσει για την άμεση μέριμνα της Πολιτείας και είχε συστήσει στους πολίτες να δείξουν εμπιστοσύνη στις οδηγίες των στελεχών της Πολιτικής Προστασίας, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, προκειμένου να μην θρηνήσουμε αθώα θύματα.