Κρήτη

Ηράκλειο

Με επιτυχία η ημερίδα για τη Νήσο Ντία - Συζήτησαν για αλλαγές βελτίωσης

dia_island.jpg

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών, η ημερίδα με τίτλο «Νήσος Ντία», το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 στις 9.30 το πρωί, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

ntia.jpg

ntia.jpg, by lefterv

 

imerida_ntia-4.jpg

imerida_ntia-4.jpg, by lefterv

 

ημερίδα ντία 2

ημερίδα ντία 2, by mpeka

Επίσημοι φορείς, παρατηρητές, μέλη του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών και απλοί πολίτες παρακολούθησαν με προσοχή τις ομιλίες των καλεσμένων προσώπων και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο νησί, προκειμένου η Ντία να βελτιωθεί.  
 

ημερίδα ντία 4

ημερίδα ντία 4, by mpeka

Η παρουσίαση των ομιλίων κινήθηκε γύρω από στοιχειώδης αλλά ουσιαστικές δράσεις που πρέπει να γίνουν όπως ο προγραμματισμένος καθαρισμός του νησιού, η μόνιμη φύλαξη, η βελτιστοποίηση των στοιχειωδών υποδομών που διαθέτει, αλλά και η θαλάσσια διασύνδεση του με το Ηράκλειο.
 

ημερίδα ντία 5

ημερίδα ντία 5, by mpeka

ημερίδα ντία 6

ημερίδα ντία 6, by mpeka

ημερίδα ντία  7

ημερίδα ντία 7, by mpeka

ημερίδα ντία 1

ημερίδα ντία 1, by mpeka

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης- Π.Ε. Ηρακλείου και την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρία Κρήτης, υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Επιμέλεια: Μάρα Μπέκα / Φωτογραφίες αναγνώστη του ekriti.gr

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στα ίχνη δύο αλλοδαπών για 34 κλοπές και 6 απόπειρες!

κλοπή

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου τριάντα τέσσερις (34) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων και έξι (6) απόπειρες κλοπών, που διαπράχθηκαν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα από την αστυνομική έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από 31.07.2019 έως και 01.09.2021, είχαν διαπράξει τριάντα τέσσερις (34) κλοπές-διαρρήξεις και έξι (6) απόπειρες κλοπών σε οικίες.

Συγκεκριμένα αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 81.883 ευρώ, κοσμήματα και 85 χρυσές λίρες διαφόρων χωρών συνολικής χρηματικής αξίας τουλάχιστον διακοσίων εξήντα πέντε χιλιάδων και εξακοσίων τριάντα (265.630) ευρώ, 80 δολάρια Αμερικής, 370 λίρες Αγγλίας, καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Η προανάκριση διενεργείται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

 Αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος: Ξεκινά η διαδικασία διαδοχής - Συνεδρίασε η Ιερά Σύνοδος

Κρήτη - Τουρισμός: Χιλιάδες αφίξεις καθημερινά στο "Νίκος Καζαντζάκης"

Κρήτη: Έρχονται κατεδαφίσεις αυθαιρέτων σε παραλία και αιγιαλό

ESPA BANNER