Κρήτη

Ηράκλειο

"Λόγια, μόνο λόγια για την υγεία στη Μεσαρά"

κεντρο υγειας μοιρων

Για 3η φορά σε διάστημα ενός χρόνου συσκέπτονται φορείς και απλοί πολίτες της Μεσσαράς προκειμένου να βρουν λύσεις στα τεράστια προβλήματα της υγείας στην ευρύτερη περιοχή. Αυτή την φορά στην περιφέρεια Κρήτης, στις (19/09) με την παρουσία του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Βαρδάκη, ο οποίος ναι μεν αναγνώρισε τα προβλήματα υγείας αλλά πέταξε σύμφωνα με την ΝΔ το μπαλάκι στο Υπουργείο Υγείας και στη ΔΥΠΕ Κρήτης.
 

σύσκεψη μεσαρά2

σύσκεψη μεσαρά2, by mpeka

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Μανώλη Κεφαλογιάννη, στο Ηράκλειο, Νίκος Χρονάκης σχετικά με την σύσκεψη, επεσήμανε στο ekriti.gr: 

Βρεθήκαμε για πολλοστή  φορά σε μια σύσκεψη - συνάντηση που προκαλούν απλοί πολίτες και φορείς της Μεσσαράς  διαπιστώνοντας και συζητώντας τα τεράστια προβλήματα της υγείας στην περιοχή και αυτό συμβαίνει γιατί δυστυχώς αδυνατούν οι αρμόδιοι να δώσουν γρήγορα λύσεις.
 

σύσκεψη μεσαρά 3

σύσκεψη μεσαρά 3, by mpeka

Θα  πρέπει επιτέλους η πολιτεία και η αρμόδια πολιτική ηγεσία  απέναντι στα θέματα υγείας να σταθούν  στο ύψος των περιστάσεων, ώστε όχι μόνο να αφουγκράζονται τους πολίτες της Μεσσαράς σε θέματα τόσο σημαντικά όπως η υγεία που είναι κοινωνικό αγαθό,  αλλά να προχωρεί γρήγορα σε λύσεις. 

Όπως, εξασφαλίζοντας άμεσα το έμψυχο αλλά και το ιατροφαρμακευτικό υλικό ώστε να λειτουργούν οι υπηρεσίες της υγείας με εύρυθμο τρόπο προς όφελος των πολιτών της Μεσσαράς αλλά και ολόκληρου του Νομού Ηρακλείου.

Μ.Μ

Κρήτη

Κρήτη: Βροχή ...χρυσάφι για τις καλλιέργειες σε όλο το νησί - Προσοχή στο οδικό δίκτυο (Βίντεο)

βροχη

Μετά από ένα ιδιαίτερο άνομβρο Νοέμβριο, σημαντικές βροχές έπεσαν στην Κρήτη το Σάββατο (4/12).

Ειδικά τις τελευταίες ώρες η βροχόπτωση είναι έντονη σε πολλά σημεία του νησιού, ενώ ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχής που κατέγραψαν οι σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο νησί μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα 18:00) δίνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

Δείτε τον καιρό για αύριο Κυριακή:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: 224 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο: Προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης στο κέντρο (Φωτογραφίες)

Κίνημα Αλλαγής: Στις κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου

ESPA BANNER