Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Τροχαίο με τέσσερις τραυματίες, εν μέσω κακοκαιρίας

ΕΚΑΒ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στην είσοδο του χωριού της Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου μετά τη μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων.

Συνολικά τέσσερα άτομα που επέβαιναν στα οχήματα, τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας ενώ όπως εκτιμάται, το τροχαίο σημειώθηκε εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από το χιονόνερο που πέφτει στην περιοχή.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Εργαζόμενοι επισιτισμού - τουρισμού: Από το Ηράκλειο στην Αθήνα για την πανελλαδική απεργία

 Επισιτισμού Τουρισμού

Το Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού Νομού Ηρακλείου συμμετέχει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που αποφάσισε η Πανελληνία Ομοσπονδία Επισιτισμού Τουρισμού στις 10 Ιουνίου 2020 στην Αθήνα, στις 12μ.μ., έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς την Βουλή των Ελλήνων. Εκεί, θα παραδοθεί ψήφισμα στους αρμόδιους με τα αιτήματα του κλάδου.

Σε σχετική ανακοίνωση, το Σωματείο αναφέρει τα εξής:

"Όπως είχαμε από την αρχή της υγειονομικής και κοιωνικο-οικονομικής κρίσης  ανακοινώσει οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχίσουν να κλιμακώνονται μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα μας. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να έρθουν στην Αθήνα για το συλλαλητήριο, σας γνωρίζουμε πως η αναχώρηση θα γίνει στις 9 Ιουνίου το βράδυ με την ΑΝΕΚ και η επιστροφή στις 10 Ιουνίου το βράδυ από Πειραιά προς Ηράκλειο.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 32€ μετ' επιστροφής. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα με τον Γενικό Γραμματέα του σωματείου μας στο 6937199513".