Κρήτη

Ρέθυμνο

Κρήτη: Ζητούν γενναίες εκπτώσεις για τις αγορές τους

ret.jpg

Σε μια προσπάθεια να πετύχουν καλύτερες τιμές που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας τους, οι περίπου 700 καθηγητές του Νομού Ρεθύμνου έχουν θέσει σχετικό αίτημα στον εμπορικό Σύλλογο της πόλης

Έχουν απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε επιχειρήσεις της ΠΕ Ρεθύμνου για να έχουν ειδικές εκπτώσεις οι καθηγητές – μέλη της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου.

Τα οφέλη σύμφωνα με τους καθηγητές θα είναι πολλαπλά, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους καταστηματάρχες. Κάτι που και οι έμποροι γνωρίζουν, για αυτό εξάλλου πρόκειται να το θέσουν επί τάπητος στην προσεχή συνεδρίαση τους.
Το αρμόδιο όργανο θα συζητήσει το θέμα και έτσι δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό οι εκπαιδευτικοί του Νομού να απολαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις στα τοπικά καταστήματα.

Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Με εισαγγελική εντολή σε δομή, παιδάκι 2,5 ετών - Αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς

παιδάκι

Στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου μεταφέρθηκε την Παρασκευή, με Εισαγγελική εντολή, παιδάκι 2,5 ετών από την Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με την "Ανατολή", η εντολή του Εισαγγελέα δόθηκε λόγω παραμέλησης από το οικογενειακό του περιβάλλον, με την επιμέλεια να αφαιρείται προσωρινά από τους γονείς του και να δίδεται σε κοινωνική δομή-ίδρυμα του Ηρακλείου.

Το μικρό, ηλικίας 6 μηνών, αδελφάκι του εν λόγω παιδιού, ήδη βρίσκεται στην ίδια δομή, αφού προ ημερών αυτό είχε μείνει για πολλές ώρες νοσηλευόμενο μόνο του στο ΠΑΓΝΗ, με αποτέλεσμα το νοσηλευτικό προσωπικό εκεί να κινητοποιηθεί και να εκκινήσουν οι διαδικασίες για να μεταφερθεί το παιδί στη δομή.

Ακολούθησε έρευνα από την κοινωνική λειτουργό του Δήμου Ιεράπετρας, που διεπίστωσε ότι και το άλλο παιδί της οικογένειας ζούσε παραμελημένο και όχι σε ασφαλές και κατάλληλο περιβάλλον.

Το 2,5 ετών παιδί παραμένει στην Παιδιατρική κλινική, υπό συνεχή αστυνομική παρακολούθηση, προκειμένου να του γίνουν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να μεταφερθεί στη συνέχεια στη δομή στο Ηράκλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πατέρα που άφησε το παιδί του στην χαρτόκουτα

Κρήτη: "Καμπάνες" σε υπαλλήλους κρεοπωλείων για μη χρήση μάσκας

Κρήτη - κορωνοϊός: Πόσοι πολίτες έχουν εμβολιαστεί

ESPA BANNER