Κρήτη

Ηράκλειο

ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ: Προσφορά αλληλεγγύης στο Συσσίτιο Αστέγων των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού

Προσφορά λαδιού από τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης και υποστήριξης θέλησαν να στείλουν τις γιορτινές αυτές μέρες τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, παραδίδοντας λάδι και προϊόντα απ’ τον κήπο της Θεραπευτικής Κοινότητας στο Συσσίτιο Αστέγων των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού.

Με την ευκαιρία, τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θέλουν να ευχαριστήσουν τα Ιδρύματα Καλοκαιρινού για την παραχώρηση ελαιώνα τα τελευταία χρόνια, συνεισφέροντας έτσι στην απεξάρτησή τους και εξασφαλίζοντας παράλληλα τις ανάγκες της Θεραπευτικής Κοινότητας σε λάδι. Ακόμα, δίδεται η ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην καλλιέργεια βιολογικού ελαιόλαδου. Είναι σημαντικό για τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας να νιώθουν πως έχουν αρωγούς και υποστηρικτές που πιστεύουν στο έργο της απεξάρτησης.

Ειδήσεις σήμερα

Κρήτη: Αυξάνονται τα κρούσματα στο γηροκομείο - Επιβεβαιώθηκαν και νέα

Κρήτη - κορωνοϊός: Εκατοντάδες υγειονομικοί εμβολιάστηκαν την πρώτη ημέρα

Κρήτη - κορωνοϊός: Αυξήθηκαν οι νοσηλείες ασθενών στα νοσοκομεία

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Εκλογές σήμερα στη ΝΟΔΕ - Πώς θα ψηφίσουν τα μέλη

Νέα Δημοκρατία

Σε θέση μάχης βρίσκονται και σε επίπεδο Ηρακλείου οι υποψήφιοι πρόεδροι και σύνεδροι για τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία με τις κάλπες να κλείνουν στις 7 το απόγευμα.

Στις εκλογές της ΝΟΔΕ Ηρακλείου τα μέλη που θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν θα φτάσουν τα 6.200 ενώ τα μέλη που θα εκλεγούν θα είναι 15 και συγκεκριμένα 6 γυναίκες και 9 άνδρες ενώ οι σύνεδροι που θα εκλεγούν θα είναι 19 (8 γυναίκες και 11 άνδρες) με τον αριθμό των υποψηφίων συνέδρων ωστόσο να ανέρχεται στους 34.

Τη θέση της προεδρίας της ΝΟΔΕ διεκδικεί εκ νέου ο απερχόμενος πρόεδρος Βαγγέλης Καρακανάκης αλλά και ο Στράτος Μαγκουσάκης. 

Με τον ...αέρα της εμπειρίας από την προηγούμενη θητεία του στην κομματική βάση, ο μεν Βαγγέλης Καρκανάκης θέτει εαυτόν στην κρίση των κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία θα προσέλθουν στις κάλπες που θα στηθούν για την ανάδειξη των νέων οργάνων της τοπικής Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής.

Ο δε Στράτος Μαγκουσάκης δεσμεύεται ο ρόλος του να είναι πάνω από όλα ενωτικός και θεσμικός.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί είτε  μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τα Μέλη εκείνα που επιθυμούν και έχουν υποβάλλει σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά προς τη Διεύθυνση Πληροφορικής του Κόμματος έως και το Σάββατο 16 του μήνα, είτε δια ζώσης στους χώρους: Για τους Δήμους Ηρακλείου,   Μαλεβιζίου, Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου, στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, για τον Δήμο Χερσονήσου στο Δημαρχείο – στο χώρο της Παλαιάς Αμερικανικής Βάσης, για τον Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων στο Δημαρχείο στα Πεζά και για τους Δήμους Γόρτυνας και Φαιστού στο Δημαρχείο στις Μοίρες.

 

Διαβάστε επίσης:

Κολομβία: Συνελήφθη ο πιο καταζητούμενος βαρόνος ναρκωτικών

Ηράκλειο: Τραγικός θάνατος για γυναίκα μέσα σε αποθήκη!

ESPA BANNER