Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Στην Εντατική 22χρονος μετά από τροχαίο

εντατική (φωτογραφία από create.vista.com)
 clock 06:55 | 04/11/2026
writer icon Επιμέλεια: Γιώργος Ι. Παπαδάκης
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗνοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 22χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στα Χανιά.

Η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε τέτοια που επέβαλε τη μεταφορά του από το Νοσοκομείο Χανίων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και διακομίστηκε το απόγευμα της Τρίτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Ο νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διασωλήνωσή του, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του.

Στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Ηράκλειο για περαιτέρω νοσηλεία και αντιμετώπιση της κατάστασής του.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Παρασύρθηκε γυναίκα από ΙΧ - Επί τόπου το ΕΚΑΒ

Κρήτη: «Βιτρίνα για φωτογραφίες» το ΙΤΕ: Κρατική εγκατάλειψη και κίνδυνος κατάρρευσης για το κόσμημα της ελληνικής έρευνας

Κρήτη: Καιρός στα "τυφλά" από την ΕΜΥ- Στη Βουλή η ανάγκη εξειδικευμένης ενημέρωσης για όλο το νησί

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis