Κρήτη

Ηράκλειο

Κέντρο Ηρακλείου: Μία κούτα για την τεράστια λακκούβα

Λακκούβα

Κέντρο Ηρακλείου, οδός Ιδομενέως. Μία μεγάλη λακκούβα, κίνδυνος για τους οδηγούς δικύκλων και σοβαρός λόγος για πρόκληση ζημιάς σε ΙΧ.

Κι όμως.

Οι οδηγοί θα πρέπει να αρκεστούν σε μία ... κούτα που έχει τοποθετηθεί προκειμένου να γνωρίζουν από πριν ότι στο συγκεκριμένο σημείο θα πρέπει να ελλατώσουν ταχύτητα.

Ευτυχώς που είναι καλοκαίρι και δεν βρέχει αλλιώς θα χάναμε και την κούτα...

Η κούτα... προειδοποιεί τους οδηγούς;
Η κούτα... προειδοποιεί τους οδηγούς;

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Η τελευταία βόλτα της 11χρονης Ιωάννας και το χρονικό της εξαφάνισης (βίντεο)

Ηράκλειο: Αλλάζει όψη ο Σταυρός στο κέντρο - Πώς θα γίνει (φωτο)

Ηράκλειο - σύζυγος 44χρονης: Περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι είναι κλινικά νεκρή

 

Κρήτη

Λασίθι

Καλαντζάκης: Συνάντηση με Αρναουτάκη για τα έργα στην Ιέράπετρα

242686213_183628603847086_815088307969144466_n.png

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο. Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν τα έργα και οι μελέτες που είτε έχουν κατατεθεί είτε πρόκειται να κατατεθούν το αμέσως επόμενο διάστημα προς χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: «Κανένα έργο, καμία παρέμβαση δεν υλοποιείται στην τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς την ύπαρξη μελετών. Για τον λόγο αυτό ως Δημοτική Αρχή και προκειμένου να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας φροντίζουμε να προετοιμάζουμε μελέτες, ώστε, με τη δημοσίευση σχετικών προσκλήσεων είτε από την Περιφέρεια είτε από τα Υπουργεία, να είμαστε έτοιμοι άμεσα να υποβάλλουμε προτάσεις για ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Σήμερα και παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κυρίλλου, συζητήσαμε με τον Περιφερειάρχη για προτάσεις που έχουμε ήδη καταθέσει προς χρηματοδότηση, για έργα οδοποιίας, ανάπλασης, αθλητισμού κ.α.

Η συνεργασία με τον Περιφερειάρχη, κ. Αρναουτάκη, είναι διαρκής με στόχο να επιταχυνθούν οι χρόνοι εκτέλεσης της χρηματοδότησης των έργων. Ευχαριστώ τον Σεβασμιότατο, κ. Κύριλλο, που στηρίζει την προσπάθεια που κάνουμε για την τάχιστη υλοποίηση των έργων που έχουμε δεσμευτεί να πραγματοποιήσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλακιωτάκης: Λιμενικές υποδομές και κρίσιμα έργα ύδρευσης στο Δήμο Ιεράπετρας

Ηράκλειο: Με επιτυχία η info day του ECOROUTS

Ηράκλειο: Αυξήσεις - "φωτιά" στις πρώτες ύλες - Μεγάλη ανησυχία στην αγορά

ESPA BANNER