Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Βίντεο σοκ από το νέο θανατηφόρο τροχαίο

τροχαίο

Και ενώ η Κρήτη θρηνεί τον τρίτο νεκρό στην άσφαλτο από την αρχή του νέου έτους, το βίντεο από το χθεσινό τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ένας 54χρονος στο Ηράκλειο, σοκάρει.

Η νέα τραγωδία στην ε.ο Ηρακλείου - Μοιρών, όταν ο άτυχος 54χρονος οδηγώντας ένα αγροτικό με κατεύθυνση προς Ηράκλειο, συγκρούστηκε με άλλο αγροτικό που οδηγούσε ένας 65χρονος.

Ο άτυχος Γιώργος Σφηνιάς που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο
Ο άτυχος Γιώργος Σφηνιάς που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο

Το βίντεο από τη μοιραία σύγκρουση, δημοσιοποίησε ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων (Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.ΤΑ), Γιάννης Λιονάκης.

Γράφει ο Γιάννης Λιονάκης:

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ!!

Άλλος ενας άδικος θάνατος.

Μιλάμε για τα κρίσιμα χρυσά δευτερόλεπτα που σας λέω χρόνια,για το λάθος που σκοτώνει!

Έλεος! Φτάνει πια!!

Θυμηθείτε τι έλεγα μόλις προχθές για τις αριστερές στροφές.Τρεις στους τρεις θανάτους φέτος σε επιχείρηση αριστερής στροφής!! Ο,τι πιο επικίνδυνο στο δρόμο!

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες έχασαν τη ζωή τους στις Μοίρες η 37χρονη Όλγα Φραγκιαδάκη, και η 3χρονη κορούλα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καραμανλής: Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος το επόμενο τρίμηνο οι μελέτες για χάραξη του ΒΟΑΚ

Κρήτη - καιρός: Χιόνια και τσουχτερό κρύο (βίντεο)

Κρήτη

Ηράκλειο

Βενιζέλειο - κορωνοϊός: "Από ασθενή η διασπορά στην Αιματολογική Κλινική"

Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Βενιζελείου Νοσοκομείου, με αφορμή την αναστολή λειτουργίας της Αιματολογικής Κλινικής, λόγω 7 συνολικά κρουσμάτων κορωνοϊού, σε ασθενείς και νοσηλευτές. 

Αναφέρεται ότι σύμφωνα με την ιχνηλάτηση, η μετάδοση του ιού έγινε από ασθενή σε νοσηλευτή, διαβεβαιώνοντας ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Παράλληλα η διοίκηση, αναφορικά με το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού των εργαζομένων, για το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού των εργαζομένων, αναφέρει ότι  το ποσοστό των εμβολιασθέντων είναι αντίστοιχο με το μέσο όρο της χώρας.

Η ανακοίνωση του Βενιζελείου:

"Σε συνέχεια δημοσιευμάτων αναφορικά με τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αιματολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου "Βενιζέλειο-Πανάνειο", η Διοίκηση του νοσοκομείου ενημερώνει τους πολίτες για τα ακόλουθα:

Από την ιχνηλάτηση που πραγματοποιήθηκε στην Αιματολογική Κλινική, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προκύπτει ότι η μετάδοση της λοίμωξης έγινε από ασθενή προς το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής κατά τη διάρκεια παροχής νοσηλευτικής φροντίδας με αυξημένο κίνδυνο έκθεσης του προσωπικού και παρά το γεγονός ότι ελήφθησαν όλα τα μέτρα προστασίας. 

Γενικά, μέχρι στιγμής, δεν έχει επιβεβαιωθεί κανένα περιστατικό μετάδοσης της λοίμωξης από προσωπικό του νοσοκομείου μας σε ασθενή και ευελπιστούμε ότι δε θα υπάρξει ούτε στο μέλλον καθώς λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Αιματολογικής Κλινικής του νοσοκομείου μας προσφέρει με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του σε όλους τους ασθενείς και λαμβάνει απαρέγκλιτα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία των ασθενών και την παροχή ασφαλούς ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας.

Ο εμβολιασμός του προσωπικού του νοσοκομείου μας συνεχίζεται κανονικά, ανάλογα και με τη διαθεσιμότητα των εμβολίων και το ποσοστό των εμβολιασθέντων είναι αντίστοιχο με το μέσο όρο της χώρας. Παράλληλα, συνεχίζονται οι δράσεις για τη σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση του
προσωπικού μας με στόχο την αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tracing app: Η εφαρμογή για κινητά που θα ιχνηλατεί τον κορωνοϊό έρχεται και στην Ελλάδα

Δραματικές οι ελλείψεις σε αίμα - Το παράδειγμα της Κρήτης που αντέχει!

Κρήτη - κορωνοϊός: Ζητούν 60 εκατ. ευρώ για τη στήριξη πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων