Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τους παρουσίασε ως "οικογένειά" του αλλά το κόλπο δεν έπιασε

συλληψη

Ως οικογένεια του παρουσίασε μία 27χρονη και έναν 19χρονο ομοεθνή του ένας 50χρονος άνδρας από τη Συρία κατά τον έλεγχο των αστυνομικών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο 50χρονος υποστήριξε ότι πρόκειται για μέλη της οικογένειας του με σκοπό να τους βοηθήσει να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα για τη Γερμανία. Οι αστυνομικοί δεν πείσθηκαν και συνέλαβαν τόσο τον 50χρονο για το αδίκημα της διευκόλυνσης εξόδου όσο και τα άλλα δύο άτομα. 
Η δουλειά όμως για τους αστυνομικούς του “Νίκος Καζαντζάκης” δεν τελειώνει εδώ καθώς το μενού της ημέρας είχε κι άλλες συλλήψεις οι οποίες αυτή τη φορά είχαν να κάνουν απλώς με το αδίκημα της πλαστογραφίας. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 5 γυναίκες και 2 άνδρες διαφόρων εθνικότήτων καθώς στην προσπάθεια τους να ταξιδέψουν στο εξωτερικό έδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. 

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: Η κατάσταση στα νοσοκομεία του νησιού

Οι ασθενείς στα νοσοκομεία με κορωνοϊό αυξάνονται ανησυχητικά

99 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα στα νοσοκομεία της Κρήτης σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία. Από αυτούς οι 25 νοσηλεύονται στη ΜΕΘ και οι 22 είναι διασωληνωμένοι.

Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 30 ασθενείς εκ των οποίων οι 11 στη ΜΕΘ, όλοι διασωληνωμένοι.

Στο Βενιζέλειο 21 ασθενείς εκ των οποίων οι 6 στη ΜΕΘ και οι 4 διασωληνωμένοι.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται 32 ασθενείς εκ των οποίων οι πέντε στη ΜΕΘ, όλοι διασωληνωμένοι ενώ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται 10 ασθενείς εκλ των οποίων ο ένας στη ΜΕΘ, χωρίς ωστόσο να έχει διασωληνωθεί. 

Στον Άγιο Νικόλαο νοσηλεύονται πέντε ασθενείς εκ των οποίων οι δύο διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ ενώ στην Ιεράπετρα νοσηλεύεται ένας ασθενής.

Στη Σητεία και τη Νεάπολη δεν νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: "Τσουνάμι" απειλών σε εκπαιδευτικούς από αντιεμβολιαστές γονείς

Θρήνος για την 22χρονη Σεβαστή - Είχε χάσει και τη μητέρα της

ESPA BANNER