Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τι αποφασίστηκε για την τροφοδοσία των καταστημάτων στο κέντρο

70794754_633185493877984_4959286182778241024_n.jpg

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και μελών της Διοίκησης με τον Πολιτικό Προιστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παττακό και με στελέχη της υπηρεσίας καθώς και με τον ειδικό σύμβουλο κ. Μικράκη, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα της τροφοδοσίας των καταστημάτων αφορμή των έργων που πραγματοποιούνται στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα τα αιτήματα που κατέθεσε ο Εμπορικός Σύλλογος προκειμένου να γίνεται απρόσκοπτα η τροφοδοσία της αγοράς είναι :
 
Α. Να δοθεί πρόσβαση στις οδούς Δικαιοσύνης, Ίδης,-Ψαρομηλίγκων αποκλειστικά για οχήματα τροφοδοσίας, και μόνο για τις ώρες 07:00 με 10:00.
Β. Να επιτραπεί η τροφοδοσία σε όλους τους δρόμους ανεξαρτήτως χαρακτηρισμού μέχρι τις 10:00 το πρωί.
Γ. Να γίνει καλύτερη αστυνόμευση για την χρήση όλων των υπαρχόντων, εγκεκριμένων θέσεων τροφοδοσίας οι οποίες καταλαμβάνονται συχνά από Ι.Χ. για στάθμευση.
 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Η έντονη δυσοσμία από τη θάλασσα "έδιωξε" τους περιπατητές του Καράβολα

καραβολας

Η απογευματινή βόλτα στην περιοχή του Καράβολα έκρυβε δυσάρεστη έκπληξη για εκατοντάδες Ηρακλειώτες που παρέμειναν στο Ηράκλειο το τριήμερο και θέλησαν να περπατήσουν δίπλα στη θάλασσα με τα παιδιά τους.

Όπως κατήγγειλαν στο Ράδιο Κρήτη πολίτες που βρέθηκαν στην περιοχή το απόγευμα της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια του περίπατου διαπίστωσαν ότι αναδυόταν μια πολύ δυσάρεστη οσμή από την θάλασσα που θύμιζε βοθρολύμματα με αποτέσμα να απομακρυνθούν.

Η δυσάρεστη οσμή θορύβησε τους περιπατητές οι οποίοι απευθύνθηκαν στο Ράδιο Κρήτη λέγοντας ότι είναι πολύ έντονη ιδιάίτερα κάτω από το Τάλως και εξέφρασαν τη ανησυχία τους καθώς λίγο μακρύτερα προς το Παγκρήτιο πολλοί κολυμπούν. Η δυσοσμία είναι άγνωστο μέχρι στιγμής από που προέρχεται και εάν έσπασε κάποιος αγωγός ή κάποιος να έριξε λύμματα στη θάλασσα.

Το Ράδιο Κρήτη επικοινώνησε με την ΔΕΥΑΗ για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για αγωγό.Ο πρόεδρος  της ΔΕΥΑΗ κ.Βουρεξάκης με τον οποίο μιλήσαμε αργότερα το βράδυ μας ενημέρωσε ότι στην περιοχή έσπευσαν δύο συνεργεία της επιχείρησης τα οποία  δεν διαπίστωσαν διαρροή στα αντλιοστάσια που βρίσκονται στον Καράβολα.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Το Κτηματολόγιο φέρνει "πονοκέφαλο" στους ιδιοκτήτες - Τι σχεδιάζεται για τα πρόστιμα

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 5χρονος με επιπλοκές Covid - Εξετάζεται η περίπτωση νόσου Kawasaki