Κρήτη

Ηράκλειο

Αρκαλοχώρι - σεισμός: Αγωνία για τη στατικότητα του Αστυνομικού Τμήματος

Αστυνομικοί ΑΤ Μινώα Πεδιάδος

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου ζητά την άμεση αυτοψία στο ΑΤ Μινώα Πεδιάδος καθώς η πρώτη αυτοψία το έκρινε ακατάλληλο και η δεύτερη το έκρινε κατάλληλο. 

 

Όλη η ανακοίνωση:

Την 15-10-2021, στα πλαίσια της δεύτερης Γενικής Συνέλευσης, αντιπροσωπεία του Διοικητικού μας Συμβουλίου αλλά και απλά μέλη μας, βρέθηκαν στην έδρα του Αστυνομικού Τμήματος Μίνωα. Η υπηρεσία αυτή έχει επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος, όσον αφορά την εδαφική αρμοδιότητα των πληγέντων περιοχών από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό, μαζί με τον Αστυνομικό Σταθμό Καστελίου αλλά και με ενισχυτικές δυνάμεις από όλο το νησί ώστε να διασφαλιστούν οι περιουσίες των σεισμοπαθών με απόλυτη έως τώρα επιτυχία.

Το κτήριο που στεγάζεται η υπηρεσία αυτή έχει υποστεί σοβαρές ζημιές με αποτέλεσμα η χρήση του την παρούσα στιγμή να είναι αδύνατη από τους συναδέλφους μας και η εξυπηρέτηση των πολιτών να είναι δύσκολη, για αυτό τον λόγο με μέριμνα του Αρχηγείου μας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου και μετά από σχετικό μας αίτημα έχουν τοποθετηθεί προσωρινά οικίσκοι όπου στεγάζονται πλέον τα γραφεία της Υπηρεσίας.

Από τους συναδέλφους μας ενημερωθήκαμε ότι ενώ η πρώτη αυτοψία έκρινε ακατάλληλο για κατοικία του κτήριο, η δεύτερη το έκρινε κατάλληλο.

Ως εκ τούτου ζητάμε την άμεση αυτοψία και από αρμόδιους μηχανικούς του Αρχηγείου μας, αφού το κτήριο είναι περιουσία της Αστυνομίας , ώστε μόλις το φαινόμενο των σεισμών το οποίο συνεχίζεται αποκλιμακωθεί να ξεκινήσουν άμεσα εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και επιστροφή της υπηρεσίας στο υπάρχον κτήριο.

Εκφράσαμε την συμπαράστασή μας στους συναδέλφους μας και κυρίως σε όσους έχουν πληγεί οι κατοικίες τους θέτοντας εαυτούς στην διάθεσή τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Σεισμός στην Κρήτη: Σε αναμονή οι σεισμολόγοι για τυχόν μεγάλο μετασεισμό

Κρήτη - κορωνοϊός: Ζευγάρι "έφυγε" από τη ζωή την ίδια ημέρα

Ηράκλειο: Νέα σεισμική δόνηση!

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής

Περιπολικό

Εξιχνιάστηκε σήμερα (1/12) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, υπόθεση κλοπής που διαπράχτηκε στα Χανιά.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού κατηγορούμενου για κλοπή. Ειδικότερα, την 02.11.2021 άγνωστο άτομο αφαίρεσε από επιχείρηση κινητό τηλέφωνο συνολικής χρηματικής αξίας 1.100 ευρώ.

Από την έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας, καθώς και από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο αλλοδαπός είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kρήτη: Βγήκαν τα μαχαίρια μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών!

Κρήτη: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο φαράγγι

Κρήτη: Διαβούλευση Δήμων - ΦΟΣΔΑ για αλλαγές στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων

 

ESPA BANNER