Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Με διαμαρτυρίες η κατάσχεση τραπεζοκαθισμάτων από την πλ. Δασκαλογιάννη

τραπεζοκαθίσματα

Από διαμαρτυρίες συνοδεύτηκε το δεύτερο "κύμα" απομάκρυνσης τραπεζοκαθισμάτων από καφέ στο κέντρο της πόλης, καταστημάτων που δεν έβγαλαν την απαιτούμενη άδεια για χρήση κοινόχρηστων χώρων.
Μετά την πλατεία Ελευθερίας, συνεργείο αποτελούμενο από στελέχη της δημοτικής αστυνομίας και άνδρες της ΕΛΑΣ, έκαναν έλεγχο σήμερα σε δύο καφέ στην πλατεία  Δασκαλογιάννη, και κατασχέθηκαν συνολικά 60 τραπεζοκαθίσματα, τα οποία φορτώθηκαν σε όχημα της Υπηρεσίας Καθαριότητας και μεταφέρθηκαν στις αποθήκες του Δήμου στην περιοχή Μπεντεβή.,
Μάλιστα σε μία από τις δύο περιπτώσεις, ο ιδιοκτήτης διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος εναντίον της δημοτικής αρχής Ηρακλείου για την πολιτική που εφαρμόζει, χωρίς όμως περιστατικό να έχει συνέχεια.
Σε δηλώσεις του στο ekriti, ο πολιτικός προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνος Παττακός, τόνισε ότι τα εν λόγω καταστήματα δεν είχαν εφοδιαστεί με την φετινή άδεια, ωστόσο μετέφερε τη βούληση της δημοτικής αρχής να εφαρμόσει τον κανονισμό και να μην αφήσει να διαιωνίζεται μία κατάσταση όπως πχ στα καφέ τις πλατείας Ελευθερίας, τα οποία λειτουργούσαν, χωρίς άδεια κοινόχρηστων χώρων, επί σειρά ετών, κάτι που κόστισε τον Δήμο, περίπου 1 εκατ. ευρώ.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Αθλητικά

Συλλυπητήρια Αυγενάκη για την απώλεια του Μίλτου Ανδρεανίδη

λευτέρης αυγενάκης

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση για την απώλεια του Μίλτου Ανδρεανίδη:

«Είναι μεγάλη η θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Μίλτου Ανδρεανίδη, που είχε αφιερώσει όλη του τη ζωή υπηρετώντας το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, της Κρήτης κι όλης της χώρας.

Δεν είναι μόνο η μεγάλη του καριέρα για τόσα χρόνια με τη φανέλα του ΟΦΗ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου το 1987, αλλά και η παρακαταθήκη που αφήνει με τη νέα γενιά, την οποία καθοδηγούσε ως team manager των Ακαδημιών της ΠΑΕ.

Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και στους οικείους του».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΟΦΗ: Και επίσημα Νιόπλιας μέχρι το 2023

Βόλει: Τέλος από ΟΦΗ ο Φλαούνας

Συνάντηση Μποκέα με τον Παραολυμπιονίκη Γιώργο Καπελάκη