Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κυριακάτικο πρωινό με τους … Καλικάντζαρους σε δράση

kalikantzaroi2.jpg

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στο Πολύκεντρο Νεολαίας, η παιδική εκδήλωση «Καλικάντζαροι σε δράση»  από το εργαστήρι παραμυθιού της Ομάδας Εθελοντών Παιδείας της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Καινοτομίας του Δήμου Ηρακλείου. 

kalikantzaroi.jpg

kalikantzaroi.jpg, by gpapadakis

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μαρία  Καναβάκη καλωσόρισε τα μικρά παιδιά,  που μέσα από την αφήγηση του παραμυθιού, έπαιξαν και  ταξίδεψαν στους λαϊκούς θρύλους των Χριστουγέννων και πέρασαν ένα υπέροχο κυριακάτικο γιορτινό πρωινό.

Κρήτη

Λασίθι

Οροπέδιο Λασιθίου: Δωρεάν στάθμευση για τα τουριστικά λεωφορεία στο Ψυχρό

proedros_kontogiannis.jpg

Το ΔΣ της Δημοτικής Μονομετοχικής Επιχείρησης του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου ,’’Δίας’’, με απόφασή του επιτρέπει τη δωρεάν στάθμευση των οχημάτων των τουριστικών πρακτορείων στην πλατεία Ευρώπης που βρίσκεται στο Ψυχρό.

Με τον τουριστικό και γενικότερα επιχειρηματικό κλάδο να κλυδωνίζεται και φέτος εξαιτίας της πανδημίας,  η ‘’Δίας’’  με Πρόεδρο τον κο. Χάρη Κοντογιάννη δείχνει έμπρακτο και ενεργό ενδιαφέρον, αποφασίζοντας τη δωρεάν παραχώρηση θέσεων στάθμευσης στα οχήματα (λεωφορεία , mini bus) των τουριστικών εταιρειών-πρακτορείων που φτάνουν στην πλατεία, στις ρίζες του Δικταίου Άντρου .

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου και η Μονομετοχική Επιχείρηση στηρίζουν για άλλη μια χρονιά με κάθε πρόσφορο τρόπο την τοπική οικονομία και αναδεικνύουν τον φιλόξενο χαρακτήρα τους.

Ειδήσεις σημερα

Κρήτη: Ο καύσωνας απειλεί να "κάψει" τα αμπέλια - Πληρώνεται το υπόλοιπο των επιδοτήσεων

Κρήτη: Μία από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας βρίσκεται στα Αστερούσια

5ο Γυμνάσιο Ηρακλείου: Εξαιρετικές διακρίσεις για μαθητές