Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κόβει την ανάσα το "διαστημικό" ιστιοφόρο (φωτογραφίες)

Έχει μήκος 142,8 μέτρα και είναι το μεγαλύτερο στην κατηγορία του

Στο Ηράκλειο κατέπλευσε το πανάκριβο σκάφος του Ρώσου μεγιστάνα που μαγνητίζει τα βλέμματα. Όπως έγραψε χθες το ekriti το ιστιοφόρο "Α" εθεάθη στο Ηράκλειο σήμερα, μετά από το Καλό Χωριό Λασιθίου.

 Το mega yacht ναυπηγήθηκε κατά παραγγελία του 46χρονου Ρώσου Αντρέι Μελνιτσένκο
Το mega yacht ναυπηγήθηκε κατά παραγγελία του 46χρονου Ρώσου Αντρέι Μελνιτσένκο
Στον κόλπο της Πανάνασσας το
Στον κόλπο της Πανάνασσας το "Α"
Το όνομά του, πάντως, «Α», δεν συνάδει με τα επιφωνήματα δέους που προκαλεί οπουδήποτε ελλιμενίζεται
Το όνομά του, πάντως, «Α», δεν συνάδει με τα επιφωνήματα δέους που προκαλεί οπουδήποτε ελλιμενίζεται

Το ..."διαστημικού" design σκάφος, βρίσκεται στον κόλπο της Παντάνασσας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ιδιοκτήτης του είναι, ο Ρώσος Αντρέι Μελνιτσένκο, ο οποίος αναμένεται αεροπορικώς στο Ηράκλειο.

Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Με εισαγγελική εντολή σε δομή, παιδάκι 2,5 ετών - Αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς

παιδάκι

Στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου μεταφέρθηκε την Παρασκευή, με Εισαγγελική εντολή, παιδάκι 2,5 ετών από την Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με την "Ανατολή", η εντολή του Εισαγγελέα δόθηκε λόγω παραμέλησης από το οικογενειακό του περιβάλλον, με την επιμέλεια να αφαιρείται προσωρινά από τους γονείς του και να δίδεται σε κοινωνική δομή-ίδρυμα του Ηρακλείου.

Το μικρό, ηλικίας 6 μηνών, αδελφάκι του εν λόγω παιδιού, ήδη βρίσκεται στην ίδια δομή, αφού προ ημερών αυτό είχε μείνει για πολλές ώρες νοσηλευόμενο μόνο του στο ΠΑΓΝΗ, με αποτέλεσμα το νοσηλευτικό προσωπικό εκεί να κινητοποιηθεί και να εκκινήσουν οι διαδικασίες για να μεταφερθεί το παιδί στη δομή.

Ακολούθησε έρευνα από την κοινωνική λειτουργό του Δήμου Ιεράπετρας, που διεπίστωσε ότι και το άλλο παιδί της οικογένειας ζούσε παραμελημένο και όχι σε ασφαλές και κατάλληλο περιβάλλον.

Το 2,5 ετών παιδί παραμένει στην Παιδιατρική κλινική, υπό συνεχή αστυνομική παρακολούθηση, προκειμένου να του γίνουν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να μεταφερθεί στη συνέχεια στη δομή στο Ηράκλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πατέρα που άφησε το παιδί του στην χαρτόκουτα

Κρήτη: "Καμπάνες" σε υπαλλήλους κρεοπωλείων για μη χρήση μάσκας

Κρήτη - κορωνοϊός: Πόσοι πολίτες έχουν εμβολιαστεί

ESPA BANNER