Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Η πρώτη Κυριακή των γιορτών με ανοικτά τα καταστήματα

doc_20151209_1556730_agora.jpg

 Σήμερα είναι , σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο, η πρώτη από τις τρεις Κυριακές κατά τις οποίες τα καταστήματα θα είναι ανοικτά.

Το εορταστικό ωράριο ξεκίνησε τυπικά από την περασμένη Παρασκευή, όμως όπως έχει επισημάνει το ekriti.gr, άνοδος στην κίνηση θα καταγραφεί προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
 Η κίνηση ως σήμερα στην αγορά είναι ακόμη υποτονική, μετά από την περίοδο των προσφορών και της επιτυχημένης «Black Friday» και οι καταστηματάρχες, αναμένουν με αγωνία την άνοδο και πάλι της κίνησης.

Οι καταναλωτές που έχουν ήδη ξεκινήσει τις αγορές τους, δίνουν προτεραιότητα στα παιδικά δώρα (ρούχα και παιχνίδια), έχοντας στο μυαλό τους και τις οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν. 

Οι επιχειρηματίες από την πλευρά τους αναμένουν με αγωνία την εορταστική περίοδο για να εισρεύσει στα ταμεία τους «ζεστό» χρήμα και να καλύψουν τις ανάγκες τους , την ώρα που τονίζουν ότι και φέτος θα υπάρχουν προϊόντα και επιλογές για όλα τα «βαλάντια».
 

Κρήτη

Κρήτη: Συνεχίστηκαν οι έλεγχοι - "Έπεσαν" πρόστιμα

έλεγχοι ΕΛΑΣ

Συνεχίστηκαν και το περασμένο 24ωρο οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη, φτάνοντας τους 3.458, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού και βεβαιώθηκαν 77 πρόστιμα

Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 64 πρόστιμα, εκ των οποίων 4 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο, 41 στο Ηράκλειο, 6 στο Λασίθι και 7 επί του ΒΟΑΚ.

Για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν 13 πρόστιμα, εκ των οποίων, 4 στα Χανιά, 2 στο Ρέθυμνο, 6 στο Ηράκλειο και 1 στο Λασίθι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεσπά η μητέρα της άτυχης Κορίνας που "χάθηκε" στη Γαύδο

Κρήτη: Νεκρός στο αυτοκίνητό του ο Διοικητής

Κρήτη: Ο ιατροδικαστής για την απίστευτη τραγωδία με το ζευγάρι