Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ελεύθερος ο 33χρονος που κατηγορούνταν για το βιασμό ανήλικης

βιασμός

Αν και το κατηγορητήριο με το οποίο σχηματίσθηκε η δικογραφία ήταν βαρύ, ο 33χρονος από χωριό του Δήμου Χερσονήσου που κατηγορούνταν για το βιασμό 15χρονης αλλοδαπής, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής προανάκρισης, βρέθηκε ένα γράμμα στο οποίο η ανήλικη εξομολογούνταν τον έρωτα της για τον 33χρονο, στοιχείο το οποίο φαίνεται να ελάφρυνε τη θέση του κατηγορούμενου. Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος εξ αρχής αρνούνταν τις κατηγορίες ισχυριζόμενος πως όλα έγιναν με τη συγκατάθεση της μικρής. 
Οι περιοριστικοί όροι με τους οποίους αφέθηκε ελεύθερος  είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση μία φορά το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του.

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη - κορωνοϊός: Νέα πρόστιμα σε επιχειρήσεις

σήμανση

Συνεχίζονται τα πρόστιμα σε επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια των ελέγχων που κάνει η Ελληνική Αστυνομία για τη διασπορά του νέου κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, τη Δευτέρα στο νησί, επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 σε τρεις συνολικά επιχειρήσεις σε Ηράκλειο και Χανιά καθώς δεν είχαν τοποθετήσει τη σήμανση που υποδηλώνει τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων.

Την ίδια ώρα, βεβαιώθηκαν 18 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και 68 για άσκοπες μετακινήσεις.

Για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις στα Χανιά, 2 στο Ρέθυμνο, 5 στο Ηράκλειο, 3 στο Λασίθι και 2 στον ΒΟΑΚ.

Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 12 στα Χανιά, 8 στο Ρέθυμνο, 40 στο Ηράκλειο, 4 στο Λασίθι και 4 στον ΒΟΑΚ.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Προσπάθησε να ξεγελάσει το ΤΑΕ ... αλλά δεν τα κατάφερε

ΕΛ.ΑΣ: Διευκρινίσεις για την απόφαση απαγόρευσης συναθροίσεων

Εξώδικο του Αστικού ΚΤΕΛ στον Δήμο Ηρακλείου